Gå til hoved-indhold

Smid benene op på ny café i Skovshoved

Det uformelle hyldes i Hal5, hvor folk i alle aldre kan købe en bid mad og snakke på tværs. Caféen åbner i morgen.

Dyr Tel-Ka Marina i Middelfart har kun to baderum

Køen er lang til kun tre toiletter med to bade til et par hundrede gæstesejlere i Middelfart. Folk er utilfredse, konstaterer minbaad.dk, der giver 200 kr. for en nat med Drabant 24.

Svigermor-venlig parkering i Skovshoved Havn

Ejeren af en Arcona 460 gør det let at at komme om bord, konstaterer OK-sejler Jesper Sommer, der undrer sig.

Harba runder skarpt hjørne - 100 havne i appen

Den gratis app til sejlere hjælper blandt andet med reservation og betaling af havnepenge. Nu kan appen bruges i 100 europæiske havne.

Efterladte både i Vejle måske på auktion

Omkring tyve sejl- og motorbåde er placeret på havnens område, selvom ejerne ikke har vist sig i flere år. Nu skal ejerne findes, eller ender bådene på auktion.

Lystbådehavne slipper for at søge tilladelse til småændringer

Kystdirektoratet forenkler administrationen af reglerne for lystbådehavne, så havnene fremover kan føre små ændringer ud i livet uden at søge om tilladelse.

Sejlerparadiset Fyn - 13 havne markedsføres

Der er nu søsat samarbejde mellem fem fynske turistbureauer og Foreningen af Lystbådehavne I Danmark, der i fællesskab fokuserer på maritime turisme. VisitKerteminde er initiativtager.

Sommerhavne: Gratis aktiviteter for børn i Sønderborg

Naturguider står hver dag klar til at tage imod sejlerbørnene, hvor blandt andet krabbefiskeri og fiske-klapning er på programmet. Tina Hartun Nielsen fortæller fra Sønderborg.

Tag på båden og støt Havnens Dag

På lørdag ventes op mod 100.000 besøgende på landets 70 Vild med Vand-havne. Sæt selv kursen mod båden og vær med til at skabe den helt rigtige havnestemning.

100.000 forventes til Havnens dag

Lørdag 10. juni slår flere end 70 havne i Danmark dørene op og serverer en overflod af gratis prøvesmagninger på det maritime liv. TV-vært er ambassadør.