Gå til hoved-indhold

Byd på 14 efterladte både i Vallensbæk

En H-båd og en Maxi 77 er blandt de både, der auktioneres bort i januar. Afgiv et bud ved at sende en mail til havnefogeden.

Havnefoged: Beboelse på havnen er bestemt ikke en fordel - vild debat

Fra 2019 er det ikke længere tilladt at bo på havnen i Vedbæk. Det er for besværligt, lyder forklaringen. En påstand, man har svært ved at forstå i Limfjordshavnene Skive og Aalborg.

Fire sejlbåde til beboelse

Er du blandt de mange, der overvejer at flytte på havnen fuld tid, viser minbaad.dk her lystbåde, der kan omdannes til helårsboliger. Vær beredt på flere ekstraudgifter og arbejdstimer.

Råd om bobåd: Dét skal du være opmærksom på

Det er sjældent muligt at flytte direkte ind i en lystbåd. Gert Sørensen fra Tempo Bådsalg i Ishøj fortæller her, hvad du bør tjekke inden køb og indflytning.

Flere og flere bor i både på grund af boligmangel

Livsstilsprogrammet Kurs mod fjerne kyster og boligmangel får flere til at bo i både, mener havnechefer i Aarhus.

Bliv caféejer og havnefoged i Snaptun

Drømmer du hver morgen om at vende cyklen og sætte kurs mod havnen, kan den drøm måske gå i opfyldelse i Snaptun Lystbådehavn. Her søger man netop nu en havnefoged og forpagter til caféen.

Omø Havn kåret som Årets Havn 2017

Omø Havn løb med Danske Tursejleres pris som Årets Havn for en kompetent havnefoged og sin fine service til sejlerne. Det er noget, der trækker gæstesejlerne til, siger Poul Erik Jakobsen, formand for Danske Tursejlere.

Hold formen i Nyborg Marina - nu med bassin og fitness

Et 1250 kvadratmeter stort multibassin og et fitnesscenter vil fremover gøre det let for gæstesejlere at træne på ferien. Projektet koster 46,6 mio. kr., men kan frit benyttes af interesserede.

Aarhus Havn skal afprøve nye redningsstiger

LifeLadder, en ny dansk opfindelse, skal være med til at redde liv. Der er fokus på synlighed, hvorfor den er oplyst af LED-lys om natten. Stigen testes i Aarhus Havn.

Weiskvist går fra Elvstrøm Sails til Nyborg Marina

Kapsejler og tidligere salgsdirektør hos Elvstrøm Sails, Per Weiskvist, skal nu lede Nyborg Marina, der skal moderniseres for 90 mio. kroner.