Gå til hoved-indhold

Østjyske lystbådehavne har fastfrosset priserne

Og det er selvom det går bedre i havnene. Årsagen til både-boomet er gode somre med fint vejr, billige både og prisstop for en plads i lystbådehavnen, skriver dr.dk

Booket havnepladser vises med blå faner i Svendborg

Blå faner vajer nu fra fortøjningspælene på en række større gæstesejlerpladser mellem de flydende faciliteter og Østre Havnekaj i Svendborg. Specielt større både anvender system.

Geodatastyrelsen tilbyder trykt havnelods

For dig der ønsker en havnelods, som er er fri for internet, telefon og app’s, er der nu hjælp at hente med på danskehavnelods.dk

Nyt gratis wifi-system i Malmø

Internettet kommer i første omgang til at være gratis, hvis du betaler havneafgiften med Gomarina-app'en. Hele havnen vil have dækning fra lørdag, hvis alt forløbet planmæssigt.

 

KDY-formand Ive: Carlsberg og KDY kommer med nyt udspil

Tuborg Yachtklub ville i dag ikke give KDY og Carlsberg tid til nyt forslag. - Og nu har de forladt mægling, som Carlsberg har taget initiativ til, siger Lars Ive til minbaad.dk. Retssag truer.

Tuborg Yachtklub overdrager nu havnesag til advokat

- Vi beklager at måtte oplyse jer, at vi ikke kommer igennem med en mindelig løsning med KDY og Carlsberg, skriver Michael Lynenskjold til sine medlemmer og til pressen.

Mors Cup i morgen - men båd på grund i Jegindø Havn

- Lige et sjovt, men herre irriterende billede, fortæller Evosion 34i-ejer Lars From fra Ringkøbing, der var på vej til Mors Cup med 69 både. Limfjorden ramt af lavvande.

 

Ny mulighed for rabat i havnene

Marinaguide er klar med rabatpas, der giver hver 10. overnatning gratis og 20 procent på udstyr.

 

Projektleder søges til Vild med Vand

Dansk Sejlunion og Foreningen af Lystbådehavne i Danmark søger projektleder og projektkonsulent.

Nye grillhytter i Rudkøbing med havkik kompasset rundt

I Rudkøbing kan gæstesejlerne stille både sult og egen grill afskærmet for regn og vind i to nyopførte grillhytter. Læs også om havnens all inclusive-koncept.