Gå til hoved-indhold

Kommunikation og webredaktør søges til FLID

Foreningen af Lystbådehavne I Danmark (FLID) - søger kommunikationsmedarbejder og webredaktør med kendskab til lystbådehavne og sejlerverdenen til ansættelse 1. februar 2016.

Kerteminde Marina er gæstfri - blev årets bedste

Foreningen af lystbådehavne har kåret Kerteminde Marina som den bedste i Danmark. Havnen er kendt for stor gæstfrihed og lokale guider om aktiviteter i byen.

MarinaGuide.dk filmer nu lystbådehavne fra drone

Billeder og video fra luften giver eksponeringen af en havn en helt ekstra dimension, mener Karin Meulengrath, landets eneste certificerede kvindelige drone-pilot.

Kolding Lystbådehavn opgraderet til Sikker Havn

Det er nu mere sikkert at falde i vandet i Kolding. Rednings-, brandsluknings-, forurenings- og førstehjælpsudstyr er nemlig på plads i Kolding Lystbådehavn.

Havnechef i Vejle politianmeldt for at misbruge en mio. kr.

Havnechefen på Vejle Erhvervshavn er bortvist og politianmeldt for at have købt luksusvarer og rejser for skattekroner. Havneformand og tidligere havneformand har trukket sig.

Kæmpe marina til 1000 både i Kolding i 2018

Byens to marinaer bliver til en stor. Den nye lystbådehavn på sydsiden i fjorden bliver med caféliv, foreningsliv og optimale sports- og sejlerfaciliteter, lover Koldings borgmester Jørn Pedersen (V).

Ny dansk flydebro på vej - til halv pris

- Betonflydebroer blev kun produceret i udlandet, priserne var høje og leverancerne besværlige. Det kan gøres bedre, siger direktør Peter Poulsen fra A/S Knudshoved Havn.

Ny Skovshoved havn udsolgt med 645 bådpladser

Samtlige 645 bådpladser er solgt i den nye, udvidede Skovshoved Havn, og der står fem på venteliste. Udvidelsen af havnen er forsinket i fem måneder. Se luftfoto.

To projektledere ansat i Vild med Vand

Nu begynder Nordeafondens 8 mio. kr. at rulle. Lone Buchardt og Christian Steffensen begynder 1. september i sekretariatet i Dansk Sejlunion for Vild med Vand projektet.

Sejlere betalte ikke havnepenge - indhentet med blåt blink

Betal for guds skyld dine havnepenge i Præstø. Det måtte en lyseblå Granada 27 sande, da den lokale 'politibetjent' Leif knaldede blåt blink på sin motorbåd.