Gå til hoved-indhold

Høj vandstand i Fredericia, Faaborg, Svendborg og Dragør - billeder

Hallberg Rassy-forhandler Bo Hold har sendt billeder af højvande i Fredericia. Vandstanden skulle kulminere kl. 14 i dag. Se nu også billeder fra Faaborg, Svendborg og senest Dragør.

Gæt en lavvandet havn

Når vinterstormen raser i Danmark er det ikke alle havnene, hvor det er smart at have sin båd liggende, kan du gætte hvilken havn, der her er tale om?

(For) store prisforskelle på havnepladser

Sejlerne flygter fra havnene i Ringkøbing Fjord. En læser, Kim Specht, mener, at havnen i Bork er alt for dyr sammenlignet med f.eks. Lemvig. Se priserne her.

Havnechef: Farligt ved molerne

Havnechef i Thorsminde, Leif Jensen, er ikke udpræget glad for, at vejrmænd - og andre journalister - bevæger sig ud midt i naturens rasen og slet ikke børn på molen.

Copenhagen Marina udsat på ubestemt tid

Der er meget store byggemodnings- og byggeomkostninger ved at opføre en lystbådehavn med 1.400 bådpladser og pengene mangler p.t. til marinaen, vurderer By & Havn.

Både drev rundt i Sundkrogshavnen

Stormvejret forleden betød at flydebroer drev sammen og skabte skader i Sundkrogshavnen. Der var også udblæste sejl og klamper, der røg af broer, fortæller Sejlklubben København.

Havnen i Bork mister lystbåde

Bork lystbådehavn i Ringkøbing Fjord mister sejlere i hastigt tempo. Havnen er for dyr, og sejlerne vil ud hvor der er sjovere turmuligheder.

Holbæk Gamle Havns Beddinger bevares

Efter fem års kamp er det lykkedes Foreningen Holbæk Gamle Havns Beddinger at indgå en aftale med Holbæk kommune, om at bevare byens to unikke beddinger og drive dem videre i ti år.

Søndre Frihavn: Fra A- til B-havn

Anlægsarbejder på Marmorkajen kombineret med stærk østenvind har ødelagt en flydebro i en del af Københavns Havn. Søndre Frihavn er blevet nedklassificeret.

Avis: 22 både protesterede mod spadestik

Store sejlskibe lå side om side med motorbåde og små joller, da første spadestik onsdag eftermiddag skulle tages til en ny 180 meter lang bro over inderhavnen i København.