Gå til hoved-indhold

Hans Natorps troværdighed er på spil i støtte til ekspræsident Kim Andersens mange konflikter

Dansk Sejlunions ledelse og repræsentanter i World sailng (WS) har ubetinget støttet tidligere WS-præsident Andersen i alle de konflikter der er opstået i organisationen de seneste fire år. Det samme har DIFs næstformand, tidligere DS-formand Hans Natorp, der nu vil være DIF-formand.

Svendborg Sunds Sejlklub har skaffet en del af finansiering på 8 mio. kroner til renovering af klubhus

Tiden er blevet moden til en opgradering af klubbens fysiske rammer og af bygningsindretningen, som i det væsentlige stammer fra 1970’erne og 1980’erne.

Aarhus Internationale Sejlsportscenter i beton og glas vinder Aarhus Kommunes arkitektpris

- Der er tale om en helstøbt arkitektur i beton og glas, hvor eksteriør og interiør hænger smukt sammen. Huset indskriver sig i den nordiske tradition, hvor enkelthed i form, funktion, materialer og konstruktion sammentænkes i en helstøbt kunstnerisk idé, fortæller dommerkomitéen.

Sejlsportens indendørsidræt skal lukkes ned i 38 kommuner

Med de nye restriktioner lukkes idrætten ned i store dele af landet. Hos DIF er forhåbningen, at smittetallene hurtigt falder, så især børn og unge ikke skal undvære idrætten i længere tid.

Vanskelig situation for sejlklubber i Nordjylland efter muteret virus i mink

De nye og omfattende restriktioner i en række nordjyske kommuner kommer til at påvirke idrætten på mange områder. Alligevel er der opbakning fra DIF til, at der sættes kraftigt ind. Sejlere i blandt andet Thisted, Frederikshavn, Hirtshals, Hanstholm, Sæby og Skagen rammes.

41 Øresunds-sejlklubber støtter Dansk Søredningsselskab med donation på 60.000 kr.

Dansk Søredningsselskab modtager donationen som påskønnelse af den sikkerhed, selskabet yder sejlere til søs. Midlerne opstod efter eskadre-sejladsen ‘Øresund sammen - hver for sig’ den 13. juni 2020, hvor op mod 1000 både stævnede ud fra hver deres havn mellem Gilleleje og Køge.

Kinesiske Li Quanhai ny præsident for World Sailing - slog Kim Andersen i tæt afstemning

Li Quanhai, der lovede store pengesummer til World Sailing, erstatter Kim Andersen på posten som præsident for sejlsportens internationale organisation, World Sailing. Valget er en stor skuffelse for Dansk Sejlunions formand, der mener, at hetz mod Kim Andersen gjorde udslaget.

Klubformænd fra Sejlklubben Bugten Aarhus og Aarhus Sejlklub: Vi skal sikre optimismen

De to Aarhus-klubber markerede afslutningen af sejlsæsonen med det traditionelle standerskifte lørdag den 31. oktober. Desværre sluttede sæsonen, som den startede – under coronaens begrænsninger. Det betød, at ingen sejlere mødte op.

Årets Klubkonference bliver digital og afvikles over to hverdagsaftener

Klubkonferencen, som Dansk Sejlunion står bag, bliver i bedste corona-stil afviklet online. Klubmedlemmer og unionen er sammen hver for sig onsdag den 11. og torsdag den 12. november, hvor særligt sejlklubbernes udfordringer under corona-pandemien samt de mange nye sejlere vil være i fokus.

Tidligere souschef i Dansk Sejlunion, Steen Wintlev-Jensen, hædres med guldnål

Steen Wintlev-Jensen modtog i denne uge sejlunionens guldnål som en påskønnelse af den betydning, han gennem 25 år har spillet for Dansk Sejlunion og sejlsporten som helhed. Steen Wintlev-Jensen kom til Dansk Sejlunion i 1995 fra et job som leder i skolevæsnet.