Gå til hoved-indhold

Nogle kredse virker under Dansk Sejlunion - andre er i dvale

Flere steder har klubberne for flere år siden reelt nedlagt kredsarbejdet. I stedet samarbejder klubberne og de frivillige ledere med andre i regionen med samme interesser. Sådan skriver formand for Dansk Sejlunion, Line Markert i sin blog. Egå Sejlklub vil nedlægge kredsene.

Invitation til mini-klubkonferencer - fire regionale møder

Som opfølgning på klubkonferencen afholder Dansk Sejlunion fire regionale møder med mulighed for at få inspiration, lære nyt og netværke med andre klubaktive.

Oure Sejlgymnasium tilbyder træning i din sejlklub

Og det skulle være ganske gratis, andet har vi ikke hørt.

Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub vil lære familien at sejle med børn

Børn & Båd er for dig, der lige har lært at sejle selv, og synes det kan være en udfordring at have børnene med.

Dansk Sejlunion nytænker Diplomsejlerskolen med flere spor og ny samlemappe

Den nye Diplomsejlerskole udvider til tre hovedspor - jolle, windsurf og kølbåd. Samtidig kan sejlerne vælge både eventyr og kapsejlads som linje i diplomerne.

Unionen på Danmarksturné - nu sættes kredsenes fremtid til debat

Direktør og bestyrelse i Dansk Sejlunion vil skabe dialog med sejlerne om den nuværende kredsstruktur. Det vigtigste er at styrke samarbejdet på tværs, mener formand Line Markert, der er parat til at foretage grundlæggende ændringer.

Ungdomssejlere tørtræner på land - få pladser tilbage på weekendlejr

De unge i landets jolleklasser er for første gang inviteret til Risskov, hvor det friske havgus er skiftet ud med idrætshaller, indendørs lokaler og udendørs træning på landjorden. Eftertilmelding til weekendens lejr mulig via mail.

Formand for Dansk Sejlunion vil gøre klubmedlemskaber mere åbne og attraktive

Line Markert ser tilbage og frem. - 2020 byder bl.a. på møderække om kredse, e-sejlads og OL i Tokyo, men vi skal være nysgerrige på, hvordan vi gør vores klubfællesskaber åbne og attraktive for endnu flere sejlere, fortæller formanden for Dansk Sejlunion.

 

Dansk sejlsport bliver virtuel - E-Sejlsportsliga for klubhold på vej

Under KDY’s E-aftenmatch og i samarbejde med E-sailing Denmark og Sejlsportsligaen afslørede Dansk Sejlunions direktør i denne uge på TV2 et nyt initiativ, der skal støtte op om sejlsporten de næste mange år.

K.A.S. har fået 150.000 kr. i støtte til J/70er fra DIF og DGI's foreningspulje

Med bevillingen har Københavns Amatør Sejlklub, K.A.S., fået mulighed for at anskaffe endnu en J/70 og styrke det igangsatte arbejde med at blive Danmarks Bedste Kapsejladsskole