Gå til hoved-indhold

Direktør Lerche: Jan er en stærk formidler af vores værdier

Det siger Dansk Sejlunions direktør om Jan Christiansen, der tog Talentprisen 2018. Sejlsporten var nomineret i tre kategorier. Nacra-sejler Lübeck og Thurø Sejlklub slået på målstregen.

Da Strib Bådeklub blev franarret 33.000 kroner

Kubbens kasserer, Henrik Wolter, sendte dem til en svindler efter han fik en falsk e-mail fra klubbens 'formand'.

DS-formand ser tilbage og taler om Pejlemærker 2022

VM i Aarhus var årets begivenhed, fortæller Dansk Sejlunions Line Markert, der forklarer at Pejlemærker 2022 bl.a. handler om at flere skal sejle, stærkere sejlklubber og grøn sport.

Idrætsanalytiker - sejlsporten er god til senstartere

Outdoor-aktiviteter oplever en sand popularitetsbølge i disse år. Det kan sejlklubber drage fordel af, hvis de griber mulighederne, lyder det fra Maja Pilgaard fra Idrættens Analyseinstitut.

Kan du uddanne sejlerskoleinstruktører? Pres på sejlerskoler er stort

Dansk Sejlunion er på udkig efter dygtige undervisere, der kan uddanne kommende sejlerskoleinstruktører. Der er brug for dem - presset på sejlerskolerne er stort mange steder.

Hvem skal hædres med Dansk Sejlunions Klubudviklingspris i 2019?

Med Klubudviklingsprisen hædrer Dansk Sejlunion hvert år en frivillig leder eller en klub, der har gjort en særlig indsats i sejlsporten. Du kan nu indstille en kandidat fra din klub.

Thurø Sejlklub nu i finalen om at vinde Danskernes Idrætspris

Med 63 procent af stemmerne er Thurø Sejlklub det af tre nominerede fynske idrætsinitiativer, der går videre i konkurrencen om at blive årets vinder af Danskernes Idrætspris.

Rød tråd i sejlerlivet er vigtig siger formand for Dansk Sejlunion

Der skal være en rød tråd i sejlerlivet, uanset alder, interesser, færdigheder, og hvor man i øvrigt er på vej hen, fortæller DS-formand Line Makert, før Klubkonference i Vingsted i dag.

Klubkasser overførte penge til kriminel efter hacker var på spil

Dansk Sejlunion har kendskab til en stribe tidligere tilfælde, hvor sejlklubber er blevet franarret penge. Politiet opfordrer klubkasserere til at være "overordentligt kritiske", før man sender penge.

Ny uddannelseskonsulent i Dansk Sejlunion er historiker med stort sejlerhjerte

Urd Kornø Rasmussen er uddannet historiker og har bl.a. arbejdet med formidling på Museet for Søfart. 14. november begynder hun som ny bredde- og uddannelseskonsulent i Dansk Sejlunion.