Gå til hoved-indhold

Budgetteret overskud i Dansk Sejlunion mislykkedes - minus på 679.000 kr. i 2018

2018 sluttede med minus på bundlinjen i Dansk Sejlunion. Den primære årsag er manglende kommercielle indtægter. - Utilfredsstillende, konstaterer formand, Line Markert. I 2017 var underskuddet på 951.000 kr.

 

Sejlklubber og enkeltpersoner er nomineret til Klubudviklingsprisen 2019

Syv kandidater er med i kapløbet om Dansk Sejlunions Klubudviklingspris og en check på 20.000 kroner. Der kan stemmes frem til den 10. marts.

Dansk Sejlunions bestyrelse ønsker at droppe kredsene

Kredsene skrives ud af Dansk Sejlunions vedtægter i et omfattende forslag, som sejlunionens bestyrelse fremlægger på generalforsamlingen i marts.

 

Ranum Efterskole køber 5 nye hollandske Aira 22ere

Ranmum Efterskole ved Limfjorden køber den hollandske båd, der blev nomineret til Euopean Yacht of the Year 2019. De 5 Aira 22ere skal bruges til tur- og kapsejlads. Båden kan sejles af seks personer, da cockpittet er kæmpestort. Båden har sænkekøl og el-motor

Klubber vil fange nye deltagere til sejlerskole og kapsejlads på Boat Show

Lokale Fredericia Sejlklub håber at møde kommende sejlere i Messe C, mens sejlklubber fra Lolland-Falster vil reklamere for Vegvisir Race. Messen starter fredag.

Kampvalg i Dansk Sejlunions bestyrelse - 4 pladser men 7 stiller op

Syv kandidater bejler til fire pladser i bestyrelsen, når Dansk Sejlunion afholder generalforsamling lørdag den 23. marts. Mødet foregår i Middelbart - der er åbent for tilmelding.

To-i-én: Wayfarer-joller til tur- og kapsejlads vises på Boat Show

Både tur- og kapsejlere kan få glæde af tomandsjollen, der i sommer bar en besætning hele vejen rundt om Fyn. Også på kapsejladsbanen er niveauet hævet de seneste år.

Løft til sejlerskolerne - Dansk Sejlunion har timeansat ti undervisere

Underviserne skal oplære kommende sejlerskoleinstruktører fra hele landet og dermed mindske klubbernes ventelister. De første instruktører uddannes om få uger.

Frank og Peter køber ekstra joller for at hjælpe nye sejlere

De to Veddelev-sejlere er ikke bange for at bruge af egen lomme, når nye skal introduceres til jollesejladsen. Sejlerne har investeret i lånejoller og oplevet, hvordan Veddelevs Finn-afdeling er gået fra 0 til 13 både på halvandet år.

Tidligere landstræner Anders Myralf ny direktør for Kongelig Dansk Yachtklub 

Anders Myralf, 61, er tidligere landstræner for det olympiske sejlerlandshold og elitesejler gennem 40 år. Fra 1. marts skal han styre den royale sejlklub fra Tuborg Havn. Dan Ibsen, der nu er 64 år, fratræder, forklarer ny KDY-formand Carl Erik Kjærsgaard.