Gå til hoved-indhold

Mr. Opti Viggo Jacobsen blev 102 år

Ildsjælen Viggo Jacobsen fra Aarhus udbredte Optimistjollen, da han startede som international præsident for klassen i 60erne. - Han betød meget for de unge, forklarer vennen Per Risvang.

Stævner trækker unge til Nyborg Sejlforening

Målet om afholdelse af mindst ét nationalt stævne på årsplan har givet pote. Nyborg Sejlforening oplever nu fremgang blandt ungdomssejlerne. Stort Torm-ungdomsstævne 7. og 8. maj.

Thurø Sejlklub roses af Sejlunionen for J/70-køb

Thurø Sejlklub har med sit J/70 projekt placeret sig solidt i førerfeltet af klubber, som udnytter de muligheder for udvikling, som sejlsportsligaen byder på, siger Mads Kolte-Olsen fra DS.

Ny J/70er bruges mange steder i Bogense Sejlklub

- Ungdomsafdelingen, sejlerskolen, kapsejlads og klubbens ligahold skal på vandet med J/70eren Nordfyns Bank, forklarer formand for Bogense Sejlklub, Poul Erik Nielsen.

Se ny DS-bestyrelse - få update fra Svendborg

Journalist Flemming Ø. Pedersen fra Dansk Sejlunion fortæller nu mere præcist om generalforsamlingen i lørdags i Svendborg, hvor Gråsten Sejlklub blev stemt ned.

Gråsten Sejlklub stemt markant ud til generalforsamling

Gråsten Sejlklub, der i oktober blev ekskluderet fra Dansk Sejlunion, er fortsat ekskluderet, da den sønderjyske sejlklub tabte afstemning stort i Svendborg.

 

Trods modvind – køber J/70 og sikrer to års drift

Hadsund i Sejlsportsligaen: Medlemmerne er tursejlere og vil ikke betale liga-satsningen. En J/70 er dog nødvendig for at fastholde niveauet.

APRILSNAR: KDY køber ØRC for trekvart mio. kr.

Øresunds Rally For Cruisers, som startede som en spøg er solgt til den royale sejlklub KDY, der har en del pelsklædte bridgespillere, der vil sejle over Øresund og drikke sig i søgelænderet.

 

Aktiv sejler nyt æresmedlem i Rudkøbing Sejlklub

Da Rudkøbing-drengen Poul Tom Hansen skulle konfirmeres i starten af 1960’erne, gav hans forældre ham valget mellem at holde en familiefest eller at få penge til den sejlbåd, han så brændende ønskede sig.

Private kan leje J/70’er på Thurø – se priserne

Almindelige sejlere kan nu også prøve kræfter med J/70’erne. Bliv godkendt som skipper og få adgang til bookingsiden i Thurø Sejlklub.