Gå til hoved-indhold

Natorp giver Gråsten en sidste chance

Dansk Sejlunion og formand Hans Natorp giver Gråsten Sejlklub en sidste frist til at optage et medlem, som klubben ekskluderede på utilstrækkeligt grundlag.

Sådan scores nye, unge sejlere i Aarhus

800 elever fra skolerne i Aarhus er ude i sejlklubberne over 35 dage i år. Vi mødte elever fra 6. X, kendt rådmand og Sailing Aarhus i Kaløvig til pressedag.

Tuborg Yachtklub trækker KDY og Carlsberg i retten - se påstande

De to klubber i Tuborg Havn blev ikke enige. Nu stævnes KDY for 8.074.242 kr. og Carlsberg A/S for 4.097.045 kr. i Retten i Lyngby. Læs også uddrag af sagsfremstilling.

Tilflyttere står til søs i Sønderborg

Få nye medlemmer i din sejlklub. Det er femte gang, at Sønderborg Yacht-Club inviterer tilflyttere på sejltur i de lokale farvande som led i at lære lokalområdet at kende.

Unge holder sommerferie med sejlads - også i juli

I uge 27 har 11 klubber slået lejr for en uge, hvor mange får flere timer på vandet, end de får på en hel sæson til klubtræningen. Ifølge DS er tilmelding mulig frem til 5. juli.

Herslev: 60 juniorsejlere samlet på lejr

For 20. gang blev dørene lørdag åbnet til lejr for Furesøens juniorsejlere. Et tilbud, som mange igennem årene har benyttet sig af.

Helsingør: Oplev klassiske både indefra

Træskibssejlerne inviterer alle interesserede til stævnet og en snak med ejerne om livet med træbåd. Stævnet løber af stablen fra 9. til 13. juli.

Mere sejlads på skoleskemaet i Aarhus

Aarhusianske folkeskoleelever får nye sejlmuligheder, efter at UNO Friluftscenter indgår samarbejde med Sailing Aarhus, Dansk Sejlunion, Den Blå Rambla og fem lokale sejlklubber.

Sydhavnen: 80 unge tilmeldt ny sejlklub

- Engagementet fra medlemmer og den nye bestyrelse er stort. Sydhavnens Unge Sejlere går altså en sæson i møde, der byder på masser af nye spændende muligheder, fortæller formand for den nye forening Jacob Bøgh.

Følgebåd får bestyrelse i Præstø Sejlklub til at stejle

Køb af en 14 fods følgebåd til ungdomsafdelingen til 49.500 kroner, fører til at bestyrelsen går af i Præstø Sejlklub.