Gå til hoved-indhold

Syv J/70ere til salg fra Dansk Sejlunion - se prisen

Sejlsportsligaen gør klar til at skifte de syv J/70’ere ud med syv helt nye. De brugte ligabåde kan købes af interesserede DS-klubber. Flere klubber er allerede i dialog om muligt køb.

 

Pantaenius med i J/70-sponsorat til Silkeborg Sejlklub

Silkeborg Sejlklub har indledt det nye år utraditionelt med båddåb under nytårskuren, da klubben med stor hjælp fra sponsorer har købt en J/70. Anonym sponsor er der også.

 

KDY skal efterleve Kystdirektoratets krav

Det mener Tuborg Yachtklub, fordi de nu har en bekræftelse på, at vilkår som Kystdirektoratet stillede KDY og Carlsberg i 2005, som betingelse for anlæggelsen af Tuborg Havn, er gældende.

Privat køber J/70’er til 400.000 kr. til Brejning Bådklub

- Vi er ikke en studenterby med en masse unge mennesker. Skal vi bibeholde de yngre sejlere, må vi have ting, som gør det sjovt at være i klubben, siger gavegiver Jørn Sten Pedersen i interview.

Ibsens skifte fra DS-generalsekretær til KDY-direktør

Det grå guld. Kongelig Dansk Yachtklub får en erfaren direktør i Dan Ibsen, Han stod i spidsen for Dansk Sejlunion i over 30 år. Minbaad.dk taler her med den 60-årige sejler.

Studiebesøg i Melbourne grundlagde Sailing Aarhus

Sejlklubberne i Aarhus viser at få når op på siden af dem i Danmark. I 2015 var der i Aarhus VM i Nacra 17, Laser EM og 470 EM. 72 mio. kr. til Sejlsportscenter kom også i hus.

KDY får stadig plads til telte i Tuborg Syd

Det ser stadig lyst ud for aktiviteterne i Tuborg Havn, hvor Danica bygger liebhaver-boliger. - 80 procent af arealet kan bruges til opholdsarealer, præciserer KDY-advokat overfor minbaad.dk.

Det gør ondt med had og splid i KDYs havnesag

Måske er det tiden at få skiftet ud i delegationerne – få friske kræfter ind – og se om man ikke kan etablere en dialog mellem Tuborg Yachtklub og KDY, skriver KDYer Torben Bjørn Christensen.

Baneleder Jan Wojtczak er pludselig død

En af dansk sejlsports mest markante frivillige ledere gennem mange år, og modtager af Dansk Sejlunions Ærestegn, Jan Wojtczak fra Aabenraa, er pludselig død i en alder af 72 år.

Tuborg Yachtklub fik ikke havne-forslag igennem

Der var fuldt hus da KDY holdte generalforsamling. Strid omkring Tuborg Havn blev der stemt om, og ifølge KDY-kilde fik Tuborg Yachtklub ikke et ben til jorden. Skafte-Holm sætter ord på.