Gå til hoved-indhold

Lær at sejle tursejlads i Vallensbæk

For femte gang tilbydes sejlklubbens medlemmer kurset "Lær at sejle tursejlads", der fungerer som overbygning til grundkurserne i sejlads. Kurset henvender sig til både motor og sejl.

Mød fem kandidater til Dansk Sejlunions bestyrelse

Fire pladser i Dansk Sejlunions bestyrelse er i dag på valg ved generalforsamling i Horsens. Læs her om de fem kandidater til posterne. Se også DS budget for 2015.

Succes i Bandholm med 17 nye unge medlemmer

Bandholm Sejlklub og Sakskøbing Bådelaug og Sejlklub har 15 aktive vintertrænere efter indsats fra trænere, forældre og Sejlunionen. - Vi går efter et generationsskifte i Udkantsdanmark, siger træner.

Middelfart-sejlere planede 20 knob i ny VX-One

Kaskader af vand stod op, og de yngste havde travlt med at holde fast i den topmoderne VX-One, imens trænede andre i Match 28 for at være klar til Sejlsportsligaen.

Pænt overskud i Dansk Sejlunion trods dyrt VM

Dansk Sejlunions årsregnskab for 2014 viser et overskud på 525.000 kr. Beløbet er 250.000 kr. højere end det budgetterede bundlinjeresultat på 275.000 kr.

MASH steakhouse indtager Rungsted Havn

Fra maj kan bøfhungrende gæster på Rungsted Havn få deres sult stillet, når MASH (Modern American Steak House) åbner op på havnen.

Baad og Thusgaard skaffer 30.000 kr. til unge sejlere

De prisvindende OL-sejlere Ida Marie Baad og Marie Thusgaard Olsen donerer 30.000 kr. til rekruttering af unge til sejlsport i Aarhus. Penge skal måske gå til en biografreklame.

Faaborg Sejlklub årets forening i kommunen

Sejlklubben blev kåret til årets forening i kommunen og formand Jakob Frost fik kommunens hyldest til de frivillige i form af ”Du gør en forskel prisen”.

Mød solojordomsejler Liebergreen i Sønderborg på torsdag

Torsdag 5. marts kan du møde Christian Liebergreen når Sønderborg Yacht-Club inviterer solo-sejleren til foredrag. Alle er velkomne.

18 klubber klar til ny 2. division i Sejlsportsligaen

Sejlsportsligaen udvider fra 18 til 36 klubber. Den nye 2. division vil bestå af de fem nedrykkere fra første ligasæson plus placeringerne 6-18 ved efterårets kvalifikationsstævne.