Gå til hoved-indhold

Sejlsportsliga: 20 sejlklubber kæmper om fem pladser

20 klubber dyster om fem ligapladser til Sejlsportsligaen 2015 ved kvalifikationsstævnet den 25.-26. oktober i København. Se klubberne her.

 

To Aarhus-hold kæmper om podieplads i ligaen - se live

Hellerup-sejlklub er stukket af efter tre førstepladser, så følger KDY, Kaløvig Bådelaug og Aarhus Sejlklub. Vi har talt med sejlerne der kæmper om plads i champions League-stævne i København.

J/70er anbefales af Dansk Sejlunion til sejlklubberne

Dansk Sejlunion peger på J/70eren for at få en homogen kerne i sportsbådsmiljøet, med en klar sammenhæng mellem Sejlsportsligaen og sejladsaktiviteter i klubberne. Møde i Aarhus i aften.

Her er Dansk Sejlunions kurser og uddannelser 2014/15

Dansk Sejlunion er nu klar med uddannelseskataloget for 2014/15. Tilmelding til kurserne kan ske fra nu af på mit.sejlsport.dk.

15 klubber klar til ligakval – tilmelding stadig åben

Mindst 15 klubber skal ultimo oktober dyste om fem oprykningspladser til Sejlsportsligaen. Tilmeldingsfristen er forlænget til 15. september. Se de 15 klubber her.

Dansk Sejlunions formand Hans Natorp fylder 50

Sejlsportsvenner markerede Hans Natorps 50 års førdselsdag ved en reception i Dragør Sejlklub. Formanden deltog i OL i Seul i 1988 i 470-jolle med sin bror, Poul.

Liga med livestreaming og TV-studie fra kl. 16 - vinder Hellerup på hjemmebane?

Som et nyt forsøg er et TV-studie med værter og gæster på plads ved ligastævnet i Hellerup. To topsejlere kommenterer.

Sportschef søges til Skovshoved Ungdomscenter

Stillingen er en deltidsstilling på 20 timer om ugen, hvor du skal forvente at en del af din arbejdstid ligger når alle andre har fri.

 

Hans Natorp om dansk VO 65: Kæmpe løft for dansk sejlsport

Dansk Sejlunions formand gør status efter han mødte Volvo-sejlerne i Tuborg Havn: Det går godt for dansk sejlsport i øjeblikket, skriver han.

Lorenzen ser gerne en markant udskiftning i KDYs bestyrelses-top

KDY-formand Flemming Ipsen er en oprydder. Men nu skal der en ny type formand til for at matche den stærke Christian Lerche, mener Morten Lorenzen, tidligere KDY-direktør.