Gå til hoved-indhold

Pænt overskud i KDY

Kongelig Dansk Yachtklub kommer ud af regnskabsåret med et overskud på 139.000 kr. Det er en del bedre en sidste år, hvor det blot var på 30.000 kr. Opdateret.

Cold Hawaii med i opløbet om Danskernes Idrætspris

Det bliver enten Cold Hawaii i Thisted, Sports- og Fritidspark Arendal i Silkeborg eller Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset, der vinder Danskernes Idrætspris.

Dragør Sejlklub søger ungdomsleder

Dragør Sejlklub søger efter en ny leder af ungdomsafdelingen. Ungdomslederen kommer ikke til at stå alene, der er en række hjælpere og trænere til at hjælpe med opgaven.

Michael Hestbæk æresmedlem i Vallensbæk Sejlklub

Elitesejleren Michael Hestbæk blev udnævnt til æresmedlem af Vallensbæk Sejlklub. Det er Hestbæks sportslige resultater og trofaste engagement i Vallensbæk klubben, der udløste udnævnelsen.

KDY vil beholde klubhus i Rungsted

KDY’s overvejelser om salg af klubhuset i Rungsted er nu skrinlagt. Klubbens direktør, Christian Lerche, fortæller her hvad man i stedet vil.

Ligaforening skal drive Sejlsportsliga i stedet for Dansk Sejlunion

Som en mere langtidsholdbar model ønsker sejlunionens bestyrelse at flytte ansvaret for ligaen ud af sekretariatet, så det i stedet bliver klubberne selv, der driver ligaen.

Vallensbæk Sejladscenter jagter endnu en Match 28

Dansk Sejlunion har valgt bådtypen J/70 til Sejlsportsligaen, men vi holder fast ved Match 28, som vi føler er bedre egnet til vores brug, siger klubbens sejladschef Carsten Breuning.

Natorps peptalk før weekendens Klubkonference i Vingsted

I Dansk Sejlunion har vi i 2014 koncentreret en stor indsats omkring Sejlsportsligaen, klubbåden og DS Klubfinans samt Det Aldersrelaterede Træningskoncept, fortæller DS-formand.

DS klubkonference med deltager-rekord

Det tegner til at blive en velbesøgt DS klubkonfence 2014. Der allerede 253 deltagere tilmeldt, heraf 20 unge fra Nordøstjysk kreds og Isefjordkredsen.

Formandsskifte i Aarhus Sejlklub - Risvang stopper

10 år som formand må være nok, mener Per Risvang, der nu afløses af langtur- og kapsejleren Lars Thomsen.