Gå til hoved-indhold

Natorps Nytårsblog: Sejlunionen har mistet 7.000 medlemmer på 5 år

Dansk Sejlunions formand Hans Natorp ser tilbage på et sejlsportsår med mange toppræstationer - foruden en ny Sejlsportsliga og en kraftig medlemsudfordring. Vi giver formanden ordet.

Nyt smart bådhus skal beskytte trænerbåde i Aarhus Sejlklub

Formålet med bådhuset er at øge tilgængeligheden til 12 RIB-følgebåde, beskytte dem mod tyveri, hærværk samt vind og vejr. Følgebådene hæves via elspil.

Julen er for alvor kommet til Vallensbæk Sejlklub

VSK har juletraditionen tro holdt juletræsfest med dans om juletræet, æbleskiver, varme drikke, julemusik og smukt julepyntede joller, men først blev der sejlet.

Pænt overskud i KDY

Kongelig Dansk Yachtklub kommer ud af regnskabsåret med et overskud på 139.000 kr. Det er en del bedre en sidste år, hvor det blot var på 30.000 kr. Opdateret.

Cold Hawaii med i opløbet om Danskernes Idrætspris

Det bliver enten Cold Hawaii i Thisted, Sports- og Fritidspark Arendal i Silkeborg eller Svendborg Gymnastikforening og SG-Huset, der vinder Danskernes Idrætspris.

Dragør Sejlklub søger ungdomsleder

Dragør Sejlklub søger efter en ny leder af ungdomsafdelingen. Ungdomslederen kommer ikke til at stå alene, der er en række hjælpere og trænere til at hjælpe med opgaven.

Michael Hestbæk æresmedlem i Vallensbæk Sejlklub

Elitesejleren Michael Hestbæk blev udnævnt til æresmedlem af Vallensbæk Sejlklub. Det er Hestbæks sportslige resultater og trofaste engagement i Vallensbæk klubben, der udløste udnævnelsen.

KDY vil beholde klubhus i Rungsted

KDY’s overvejelser om salg af klubhuset i Rungsted er nu skrinlagt. Klubbens direktør, Christian Lerche, fortæller her hvad man i stedet vil.

Ligaforening skal drive Sejlsportsliga i stedet for Dansk Sejlunion

Som en mere langtidsholdbar model ønsker sejlunionens bestyrelse at flytte ansvaret for ligaen ud af sekretariatet, så det i stedet bliver klubberne selv, der driver ligaen.

Vallensbæk Sejladscenter jagter endnu en Match 28

Dansk Sejlunion har valgt bådtypen J/70 til Sejlsportsligaen, men vi holder fast ved Match 28, som vi føler er bedre egnet til vores brug, siger klubbens sejladschef Carsten Breuning.