Gå til hoved-indhold

Sommerlejr 2014 i Gråsten med sjov ungdomskølbåd

Ikke færre end 18 klubber arrangerer i år Sommerlejr eller Sommercamp, i skolernes sommerferie. I Gråsten Sejlklub prøver man Seascape 18.

Herlig jubilæumsweekend i Taarbæk

Taarbæk Sejlklub fejrede i weekenden klubbens 75-års jubilæum. Der var fest på havnen og DM for Yngling på vandet.

Sejl noget nyt i Hellerup lørdag

Hellerup Sejlklub arrangerer ”Prøv Noget Nyt” i morgen lørdag. Her kan erfarne såvel som uerfarne prøve en bådtype eller to, de ikke kender.

Kapsejlads for rookies

Svanemøllekredsens spækhuggere er blevet renoveret, og kredsens kapsejladsskole kan nu fylde elleve både op med uprøvede kapsejlere.

Skovshoved Ungdom: Nej, vi har ikke tilbagegang - men fremgang

DR Ultra ville lave et indslag om nedgang i sejlsporten. Men da KDY og SKS slog deres ungdomsafdelinger sammen, steg antallet af nye optimistsejlere med 100%.

SAP er en af 11 sponsorer af Sejlsportsligaen

Sejlsportsligaen har indgået aftaler med 11 sponsorer, som dermed støtter op om nyskabelsen i dansk sejlsport.

 

IT-leverandør Atea hovedsponsor for Sejlsportsligaen

Som hovedsponsor for ligaen, gennem flere år, er Atea med i stævnen i en nyskabelse af dansk sejlsport, nemlig at klubberne skal slås mod hinanden, som man også gør i Tyskland.

 

De små klubber rykker - fx i Aabenraa Båd Club

Flere mindre klubber får i disse år flere medlemmer og deltagere til aftenkapsejladserne. Aabenraa Båd Club fortæller, at hemmeligheden er simple kapsejladsregler og socialt samvær.

Bådedåb i Hobie fleet Skovshoved

Hobie Cat fleet 815 i Skovshoved døbte søndag fleetens tre klubbåde. Bådene stilles primært til rådighed for unge Skovshoved-sejlere, men andre kan også komme til.

Niels Mathiesen: Vi skal have fokus tilbage på sejlsporten

Niels Mathiesen, bådebygger fra Nordjylland, er udnævnt til æreshåndværker 2014 i Aalborg. Nu stifter han et ungdomslegat til unge sejlere, for igen at få fokus på sejlsporten.