Gå til hoved-indhold

Aprilsnar: Bønnerup Strand Sejlklub indfører optagelsesprøve

Efter Dansk Sejlunions generalforsamling oplever Bønnerup Strand Sejlklub et sandt medlemsboom. Nu indføres optagelsesprøve.

DS-formand om bladet Sejler: Vi har nyt system på plads

Hans Natorp erkender at det er en fejl, at mange medlemmer ikke har fået Dansk Sejlunions blad, Sejler, men et nyt system er taget i brug. Alle klubber bruger det bare ikke endnu, forklarer han.

Debatkultur kritiseres under Dansk Sejlunions generalforsamling

Efter DS beretning er diskussioner røget i debatfora. Det gav utilfredshed i Horsens. - Men debat udskydes blot, siger DS-næstformand. Stor debat om Gråsten Sejlklubs eksklusion af medlem.

Luksus sejlklub færdig i Vejle til 40 mio. kr.

Samtidig er havnen udvidet med 120 pladser. - Og de er områdets billigste, siger klubformand, Preben Werther.

Rungsted Sejlklub får sin første skolebåd

Rungsted Sejlklub har fået foræret en Yngling. Klubben er meget taknemmelige for gaven, og har endnu en Yngling på vej, der dog skal hovedrenoveres først.

Kandidat til DS bestyrelse, Christian Hangel

I rækken af kandidater, der stiller op til Dansk Sejlunons bestyrelse, er vi nået til Christian Hangel, der er juniorleder i Frederikssund Sejlklub.

Kandidat til DS bestyrelse, Mads Christensen

Som den eneste kandidat til Dansk Sejlunions bestyrelse, genopstiller Mads Christensen. Mads har brugt tid på den nye Sportsbådsliga, et arbejde han gerne vil følge til dørs.

Kandidat til DS bestyrelse, Henrik Voldsgaard

I dag og i morgen bringer vi et miniportræt af kandidaterne til Dansk Sejlunions bestyrelse. Læs, hvad de brænder for, og hvilken vej de mener vi skal gå.

Kandidat til DS bestyrelse – Line Markert

I dag og i morgen bringer vi et miniportræt af kandidaterne til Dansk Sejlunions betyrelse. Læs, hvad de brænder for, og hvilken vej de mener vi skal gå. Her er Line Markerts oplæg.

Nu kan du melde dine sejler-børn til sommerlejr

Lørdag den 1. marts åbner Dansk Sejlunion for tilmelding til årets sommeraktiviteter for børn og unge.