Gå til hoved-indhold

Blåstempling af Frems sejlerskole

Som den første sejlklub i Svanemøllehavnen er Frems sejlerskole blevet godkendt af Dansk Sejlunion; klubben er blevet certificeret.

DS-formand Natorp vil kæmpe for havnene og mod bådejernes kaskoafgift

Som i ”Kejserens nye klæder” står politikerne nøgne tilbage – mere end nogensinde – efter at ”Bodil” har blæst deres seneste argumenter langt væk, skriver Hans Natorp i sin nytårstale.

Sejlklubben Sundet køber J/80 til skolesejlads

Sejlklubben Sundet supplerer nu med en mere sexet J/80. I forvejen har københavner-klubben Spækhuggere og Gaffelriggere. Se også populær dansk J/80 video.

Sådan bliver det nye sejlsportscenter i Aarhus

Vinder er nu udpeget i projektkonkurrence om Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Vinderforslaget byder på et hus, som er robust og fleksibelt og med en stærk arkitektonisk egenidentitet.

 

Strib Idrætsefterskole får nye redningsveste

Strib Idrætsefterskole får julegave fra Dansk Sejlunion på grund af godt ungdomsarbejde.

 

 

Sejlklubber slap nådigt – havne i ruiner

Roskilde Sejlklub fik ca 20 cm vand i klubhuset. Herslev slap med ganske lidt, Odense slap helt, men Frederikssund havn er næsten væk. Hvordan skaderne skal betales bekymrer alle.

Aarhus Sejlklub vil have flere ansøgere

Aarhus Sejlklub søger ny medarbejder med fokus på optimering, organisering og udvikling.

Ord er vist overflødige...i Herslev Strand

Bro eller mangel på samme, i bunden af Roskilde Fjord ved Herslev Strand. Det er Lasse Lindgaard fra Herslev Strand Sejlklubs sejlerskole der har skudt fotoet ved 15-tiden.

Stormflod i Roskilde

Store vandmasser er trykket ind i Roskilde Fjord. Roskilde Sejlklub står endnu ikke under vand, men ifølge formand for sejlklubben Lauge Philipsen er det kun et spørgsmål om tid.

Unge sejlere vil skabe stærkere netværk

Unge på Klubkonferencen lavede egen workshop med ideer til, hvad klubberne kan gøre for at appellere til unge sejlere. Løsningen hedder stærkere netværk mellem de unge – på tværs af klubberne.