Gå til hoved-indhold

Anders Kristensen skifter KDY ud med Kongelig Norsk Seilforening

Anders Kristensen forlader direktørposten i KDY efter fire år. Han flytter til Oslo som ny direktør for Kongelig Norsk Seilforening

Frederikssund køber Hobie Cat 16 SPI

Juniorsejlcentret i Frederikssund Sejlklub har netop investeret i to Hobie Cat 16 SPI. Sejlsportsligaen er for dyr for den lille klub, men ungdomsafdelingen ønskede sig nye hurtige joller.

Horsens Sejlklub indvier nyt klubhus

Lørdag kunne Horsens Sejlklub tage hul på en ny sæson, med et spritnyt klubhus. Formand Bjarne Hansen, holdt åbningstalen på den store nye terrasse.

Tina Olsen ny formand i Rudkøbing Sejlklub

De langelandske sejleres nye formand blev valgt direkte af medlemmerne i forbindelse med weekendens standerhejsning og generalforsamling. Formanden sejler Halberg-Rassy.

 

Aprilsnar: Bønnerup Strand Sejlklub indfører optagelsesprøve

Efter Dansk Sejlunions generalforsamling oplever Bønnerup Strand Sejlklub et sandt medlemsboom. Nu indføres optagelsesprøve.

DS-formand om bladet Sejler: Vi har nyt system på plads

Hans Natorp erkender at det er en fejl, at mange medlemmer ikke har fået Dansk Sejlunions blad, Sejler, men et nyt system er taget i brug. Alle klubber bruger det bare ikke endnu, forklarer han.

Debatkultur kritiseres under Dansk Sejlunions generalforsamling

Efter DS beretning er diskussioner røget i debatfora. Det gav utilfredshed i Horsens. - Men debat udskydes blot, siger DS-næstformand. Stor debat om Gråsten Sejlklubs eksklusion af medlem.

Luksus sejlklub færdig i Vejle til 40 mio. kr.

Samtidig er havnen udvidet med 120 pladser. - Og de er områdets billigste, siger klubformand, Preben Werther.

Rungsted Sejlklub får sin første skolebåd

Rungsted Sejlklub har fået foræret en Yngling. Klubben er meget taknemmelige for gaven, og har endnu en Yngling på vej, der dog skal hovedrenoveres først.

Kandidat til DS bestyrelse, Christian Hangel

I rækken af kandidater, der stiller op til Dansk Sejlunons bestyrelse, er vi nået til Christian Hangel, der er juniorleder i Frederikssund Sejlklub.