Gå til hoved-indhold

Guldborgsund Baltic Race: Ny underskrift på aftale mellem sejlklubber og kommune

I denne uge underskrev parterne bag Guldborgsund Baltic Race og Guldborgsund Kommune den kontrakt, der er med til at sikre kapsejladsen økonomi og kommunen omtale. Fra 25. august sejles der på tre baner.

Kapsejlads, tryllekunst og yoga - hele familien er velkommen på Svanemøllens Vandfestival i Kr. Himmelfart

Inden området omkring Svanemøllen forvandles til byggerod arrangerer lokale ildsjæle en gratis festival for vandglade i alle aldre. Et spændende program med sejlads, musik og sjov for både børn og voksne er på programmet.

Youngsters ville have mere adventure og orienteringsløb i Sletten

Den netop afholdte Youngsters-camp i Sletten Bådeklub var en succes, fordi sejlerne gerne ville have mere. Mere sejlads og mere af alt det, campen bød på. Eksempelvis en tursejlads til Sverige.

Rungsted Sejlklubs klubhus står klar - indvielse på vej

Det er et helt særligt år for Rungsted Sejlklub. - Vi glæder os altid til foråret kommer, og bådene kan komme på vandet. Det helt særlige er, at vi nu også kan indvie vores klubhus, der er centralt placeret på Rungsted Havn, lyder det fra klubben.

Fremtidens OL-atleter i windsurf skal findes i Nivå Bådelaug

Fredensborg Kommune og Nivå Bådelaug er blevet en del af Dansk Sejlunions Elite- og Talentcenter for sejlsport i Østdanmark. Målet er klart: At udvikle windsurftalenter i verdensklasse.

Ole Ingemann fra Svendborg tildeles Dansk Sejlunions ærestegn posthumt

Det er aldrig sket før, at ærestegnet gives efter modtagerens bortgang - men i Ole Ingemanns tilfælde er det på sin plads at gøre en undtagelse. Det fortæller Dansk Sejlunion, der overrakte Ærestegnet til Ole Ingemanns samlever Ruth i forbindelse med bisættelsen.

Godt tusinde flere medlemmer af Dansk Sejlunion i 2021

Med godt 1.000 flere medlemmer i 2021 sammenlignet med året før formår sejlsporten at tiltrække stadig flere nye medlemmer til et aktivt liv på vandet. 55.942 er i dag medlem af en sejlklub.

Ærestegn til Natorp og Guldnål til Voldsgaard uddelt på Dansk Sejlunions generalforsamling

En overrasket Hans Natorp, formand for DIF, samt Henrik Voldsgaard, afgående næstformand i Dansk Sejlunion, blev hædret på weekendens generalforsamlingen i Odense til store klapsalver.

Uden ildsjæle var dansk sejlsport ingenting - mød vinder af Klubudviklingsprisen Steen Buck Hansen

Steen Buck Hansens problem er, at han sjældent siger nej til en frivillig opgave. På 25 år har han oplevet, hvordan Nivå Surfklub er vokset fra 16 medlemmer til i dag at være en del af Nivå Bådelaug med 330 surfere. Vi møder Steen Buck Hansen, der modtog Klubudviklingsprisen 2022.

200.000 sejler men kun 58.000 er medlem af Dansk Sejlunion - debat om direkte medlemskab af unionen

- DIF har rejst en debat om medlemsbegrebet i bred forstand. DIF har sammen med de 62 forbund rettet blikket mod de mange selvorganiserede idrætsudøvere eller udøvere, der bare af og til stiller op til et løb eller en kamp, forklarer Line Markert. Se vores video-interview med formanden for Dansk…