Gå til hoved-indhold

Kandidat til DS bestyrelse, Mads Christensen

Som den eneste kandidat til Dansk Sejlunions bestyrelse, genopstiller Mads Christensen. Mads har brugt tid på den nye Sportsbådsliga, et arbejde han gerne vil følge til dørs.

Kandidat til DS bestyrelse, Henrik Voldsgaard

I dag og i morgen bringer vi et miniportræt af kandidaterne til Dansk Sejlunions bestyrelse. Læs, hvad de brænder for, og hvilken vej de mener vi skal gå.

Kandidat til DS bestyrelse – Line Markert

I dag og i morgen bringer vi et miniportræt af kandidaterne til Dansk Sejlunions betyrelse. Læs, hvad de brænder for, og hvilken vej de mener vi skal gå. Her er Line Markerts oplæg.

Nu kan du melde dine sejler-børn til sommerlejr

Lørdag den 1. marts åbner Dansk Sejlunion for tilmelding til årets sommeraktiviteter for børn og unge.

Dansk Sejlunion havde 868.000 kr. i overskud i 2013

Dansk Sejlunion har på et år genskabt egenkapitalen efter tabet i 2012. En stram udgiftsstyring samt et stort tilskud fra SKAT begrundet i momskompensation forklarer resultatet.

Hellerup Sejlklub stiller kandidat til DS bestyrelse

Hellerup Sejlklub opstiller den 37-årige Line Markert til Dansk Sejlunions bestyrelse. I alt fire bestyrelsesmedlemmer er på valg til generalforsamlingen d. 29. marts i Horsens.

Fik trænere ud af fængsel - OCD-formandens ord til Viggo Jacobsen

Da rumænske Opti-trænere pludseligt ”forsvandt” i Rumænien, lykkedes det de danske sejlere at få dem ud af de rumænske fængsler i 70erne, sagde Jonas Döpping i en tale til Viggo Jacobsen.

Viggos Legat til Opti-sejlere er nu oprettet

Viggos Legat etableres af Aarhus Sejlklub og Dansk Sejlunion i forbindelse med Viggo Jacobsens 100 års fødselsdag den 13. februar, fortæller næstformand i DS, Jens Erik Hansen fra Aarhus Sejlklub.

Alsidig og serviceminded medarbejder til Kaløvig Bådelaug søges

Klubben, nord for Aarhus, søger en ny medarbejder, der aktivt kan støtte bl.a. sejlere, medlemmer og bestyrelsen.

Syv J/70 bestilt til Sejlsportsligaen

Dansk Sejlunion har nu bestilt syv J/70ere til den kommende Sejlsportsliga. - J/70 har de bedste egenskaber efter en samlet vurdering, siger Mads Kolte-Olsen, generalsekretær i Dansk Sejlunion.