Gå til hoved-indhold

Sejlsportsliga: Se hvilke klubber der vandt og tabte lodtrækningen

Årets Klubkonference i Vingsted sluttede lørdag med en rigtig "cliffhanger" - lodtrækning om de fem ledige pladser i den kommende sejlsportsliga. Syv klubber kom ikke med.

Kommentar: Det sportslige og det sociale

Per Cederberg har taget pulsen på Vandkantsdanmark og er lidt rystet over, at der meget få unge der dyrker sejlsport. Hvor er den gyldne middelvej, hvor de unge sejler stærkt for sjov – sammen.

Udvidelse af klubhus i Sønderborg Yacht Club

Sønderborg Yacht-Club har fået flere sejlere, og der ikke plads nok i det gamle klubhus. På generalforsamlingen blev det besluttet at udvide og renovere klubhuset.

Århus Sejlklub søger ny medarbejder

Århus Sejlklub søger ny halvtidsmedarbejder med fokus på optimering, organisering og udvikling.

Formand i Bogense Sejlklub vil kæmpe for flere unge

Havnefogeden, der blev bortvist for at sætte H-både gratis i vandet til et stævne, vil nu forynge medlemsskaren i den nordfynske klub. Han ser også frem til det 25. Palby Fyn Cup.

Drama i Bogense: Formand væltet af fyret havnefoged

Den fyrede havnefoged, Poul Erik Nielsen, fik hævn, da han tirsdag vristede formandsposten i Bogense Sejlklub fra den hidtidige formand Klaus Bentzen, der ville af med havnefogeden.

Rekordstor tilslutning til Klubkonferencen i Vejle

Med godt 240 tilmeldte til Dansk Sejlunions klubkonference 22.-23. november er tilslutningen markant højere end tidligere set. Der er stadig åben for tilmelding.

Klumme: Skrotbåde langs vejene

Brugtbådsmarkedet er oversvømmet, der er ingen købere og sejlerne forsvinder. Er det fremtiden? Ingen unge, skrotbåde på rastepladserne og tomme havne?

SUP Klub Aarhus er stiftet

Målet med klubben, udover selvfølgelig at dyrke Stand Up Paddling, er at præsentere SUP som en ny foreningsaktivitet i Aarhus og tilbyde en alternativ og spændende idræt for børn, unge og voksne.

Konsulent Peter Wolsing svarer på spørgsmål om sportsligaen

Dansk Sejlunion viser mere åbenhed. Ankermand i den nye sportsbådeliga giver svar. Fx arbejdes med et minimumsbudget på 1,5 mio. kr. for ligaen og klubber skal ikke stille med egne både.