Gå til hoved-indhold

Sejlsportens usynlige helte: Irene Schwartz fra Vedbæk

I de følgende måneder tegner vi en profil af sejlsportens usynlige helte. Frivillige ildsjæle der bruger tid på at gøre noget for andre. Vi starter med ungdomsleder Irene Schwartz fra Vedbæk Sejlklub.

Codan og Dansk Sejlunion stopper samarbejde

Tilbud om Codan-forsikringer til klubber og bådejere er ophørt. Alle eksisterende forsikringer fortsætter dog på uændrede vilkår. Dansk Sejlunion arbejder på en ny ordning.

Er du KDYs nye initiativrige Ungdomsleder?

Kongelig Dansk Yachtklub søger en ny ungdomsleder på deltid til deres Ungdomscenter i Rungsted.

75.000 kr til Sejlklubben Køge Bugt

Et projekt for børn med særlige behov, udløser nu en kontant gave fra Nordea. Projekt MOB starter 3. hold i år, og nu med nye både.

Blåstempling af Frems sejlerskole

Som den første sejlklub i Svanemøllehavnen er Frems sejlerskole blevet godkendt af Dansk Sejlunion; klubben er blevet certificeret.

DS-formand Natorp vil kæmpe for havnene og mod bådejernes kaskoafgift

Som i ”Kejserens nye klæder” står politikerne nøgne tilbage – mere end nogensinde – efter at ”Bodil” har blæst deres seneste argumenter langt væk, skriver Hans Natorp i sin nytårstale.

Sejlklubben Sundet køber J/80 til skolesejlads

Sejlklubben Sundet supplerer nu med en mere sexet J/80. I forvejen har københavner-klubben Spækhuggere og Gaffelriggere. Se også populær dansk J/80 video.

Sådan bliver det nye sejlsportscenter i Aarhus

Vinder er nu udpeget i projektkonkurrence om Aarhus Internationale Sejlsportscenter. Vinderforslaget byder på et hus, som er robust og fleksibelt og med en stærk arkitektonisk egenidentitet.

 

Strib Idrætsefterskole får nye redningsveste

Strib Idrætsefterskole får julegave fra Dansk Sejlunion på grund af godt ungdomsarbejde.

 

 

Sejlklubber slap nådigt – havne i ruiner

Roskilde Sejlklub fik ca 20 cm vand i klubhuset. Herslev slap med ganske lidt, Odense slap helt, men Frederikssund havn er næsten væk. Hvordan skaderne skal betales bekymrer alle.