Gå til hoved-indhold

Nykredit giver gaver til dansk mester i Albin Express

Morten Arndal fra Horsens Sejlklub blev 5000 kr rigere, da NyKredit havde udpeget ham til årets sejler 2013. Morten Arndal vandt både DM og Kieler Woche i Albin Express.

Sundby Sejlforening fylder 90 år

Den 28-10 1923 blev Sundby Sejlforening stiftet for enden af en afvandingskanal i Sundby. Det fejres på lørdag ved en reception, fortæller formand Tonny Pedersen.

Sejlerseminar med vejr og trim

Igen i år udbyder Dansk Sejlunion det populære Sejlerseminar. Årets udgave handler om meteorologi for tursejlere, samt sejl- og rigtrim. Det sker i Horsens, Aabenraa og København.

DS-udannelser – nyt katalog

Vinteren kan bruges til at blive klogere. Dansk Sejlunion er klar med en oversigt over den kommende vinters uddannelser som træner, instruktør, dommer, baneleder og DH-måler.

Fyret havnefoged: Klubformand Bentzen var indirekte skyld i fyring

Bortvisning af havnefogeden Poul Erik Nielsen i Bogense indbringes nu for afskedigelsesnævnet. Fyringen kom efter H-både blev sat gratis i vandet ved et stævne.

WIND CUP – surfsportens festdag finder inaktive surfere

Støv brættet af og sæt kursen mod Middelfart. WIND CUP er en dag med surf, freestyle og fællesskab, lørdag 12. oktober, fortæller arrangør Allan Borch.

 

Pro-Safe støtter Vedbæk Sejlklub med Crewsaver sejltøj

Pro-Safe A/S og Vedbæk Sejlklub har indgået en aftale om Crewsaver sejltøj til Vedbæks Europa-jollesejlere.

 

Formand for Bogense Sejlklub: Palby Fyn Cup i gode hænder trods bortvisning

Rygter om, at Palby Fyn Cup og andre stævner nu umuliggøres i Bogense Sejklub kan manes i jorden, lyder det fra Klaus Bentzen, formand for den nordfynske klub.

Sådan arbejdede de 130 frivillige under 49er-EM

Stævneleder Jens Erik Hansen fra Århus Sejlklub forklarer hvordan de frivillige arbejdede under 49er-EM i juli.

Dansk Sejlunion belønner sejlklubber for medlemsfremgang

Klubber med fremgang i ungdomsrækkerne får overrakt veste og våddragter ved to arrangementer i Middelfart og Brøndby. Læs om Dansk Sejlunions Klub 1.000 projekt.