Gå til hoved-indhold

Sæbeskum og knofedt i Ho Bugt

Lørdag formiddag var der forårsklargøring i ungdomsafdelingen i Ho Bugt sejlklub. Ungdomssejlere og trænere vaskede, pudsede og polerede, for at få flåden klar til sæsonen.

Charlotte hylder grå eminencer og emsige kællinger

Jeg hylder gamle sure mænd og emsige kællinger i dansk Sejlsport og ønsker endnu flere vil debattere, blogger 32-årige Charlotte Andersen, der var til DS generalforsamling.

Stryhns nu sponsor på en af Vallensbæks match 28ere

Vallensbæk Sejladscenter har indgået aftale med Stryhns om reklame på en af sejladscenterets Match 28ere.

Færre er nu medlem i en klub under Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions klubber oplever medlemsnedgang samlet set på 3,7 procent. Men stadig er der 58.163 medlemmer. Mads Kolte-Olsen, generalsekretær i DS, kommenterer nedgang.

Ny bog fra Dansk Sejlunion: 100 år med Sejlerglæde

Dansk Sejlunion fylder hundrede år, det fejres med en bog for 200 kroner med gode historier på 320 sider, men foreløbig har vi fundet seks billeder af en (lidt) selvsmagende DS-formand, Hans Natorp.

Sådan får man frivillige - Ho Bugt Sejlklub har løsningen

Ho Bugt Sejlklubs organisationsplan viser tydeligt at mange er villige til at påtage sig en opgave når blot den er veldefineret og begrænset, fortæller Tormfonden, der gav Ho Bugt Sejlklub Tormprisen.

 

Ho Bugt Sejlklub fik pris for nyt super klubhus

TORM-prisen uddeles for at hædre en klub, en gruppe af mennesker eller en enkelt person, som i årets løb har gjort en særlig indsats for dansk sejlsport.

Info fra Dansk Sejlunions generalforsamling

Minbaad.dk er i Odense til Dansk Sejlunions generalforsamling. Her et udsnit af hvad der blev sagt om eftermiddagen.

Rungsted Sejlklub bliver med frivillig arbejdskraft

Rungsted Sejlklub er en fritidsfornøjelse, og derfor er alt arbejde frivilligt og ulønnet. Nu præciserer den nye klub sine mål.

Aprilsnar: Aarhus Sejlklub skifter navn til Royal Aarhus Yacht Club

I en pressemeddelelse fortæller Aarhus Sejlklub, at de skifter navn til Royal Aarhus Yacht Club. Det sker efter, at kronprinsparret har påtaget sig hvervet som protektor.