Gå til hoved-indhold

Fredsvalg i Dansk Sejlunion

Kun fire kandidater har meldt sig til fire ledige bestyrelsesposter i sejlunionen, men det generer ikke toppen i DS.

Sidste frist for DS-kandidater

Dansk Sejlunion har i morgen mandag deadline for opstilling af kandidater til fire pladser i bestyrelsen. Formand Hans Natorp forklarer til minbaad.dk.

Dansk Sejlunion fylder 100 år - festligheder startede i Fredericia

Ny bog om Dansk Sejlunions 100 år er på vej. Den tidligere DS-formand Carl Gerstrøm og tidligere generalsekretær, Dan Ibsen, arbejder på sagen. I Fredericia sagde ny formand et par ord.

Nordea’s Idrætslederpris til Jørgen Mellerup

Skovshoved Sejlklubs ildsjæl Jørgen Mellerup, fik onsdag overrakt Nordea’s Idrætslederpris i klublokalerne i Skovshoved Sejlklub.

Mød en ekspert på Boat Show og bliv bedre

Dansk Sejlunion inviterer sejlere til at mødes med eksperter der kan dele viden om sejl, sejltrim, bådvedligeholdelse, tovværk og el om bord.

Natorp om strategiplan 2011: Et langt sejt træk

- Sejlunionens strategiplan 2011 går godt. Men man laver ikke om på en gammel cirkushest på en eftermiddag, siger Dansk Sejlunions formand Hans Natorp til minbaad.dk.

Lorenzens åbne brev til Mads: Kom ind i kampen!

Nu har du, Mads Kolte-Olsen, siddet i generalsekretær-stolen i snart 30 dage. Og vi er mange der spændt venter på udmeldinger, men her er nogle opfordringer til dig. Drop fx jeres magasin, Sejler.

Skilsmisse i Sailing Aarhus - Egå siger farvel

Egå Sejlklub trækker sig nu fra Sailing Aarhus samarbejdet. Allerede sidste år valgte Egå sejlklubs bestyrelse at trække sig fra Team Danmark-kraftcenter samarbejdet og ESAA.

DIF-formand er for frikøb

- Frikøb af frivillige idrætsledere kan være fornuftigt, men det kræver en helt åben proces, understreger Niels Nygaard, formand for Danmarks Idræts-Forbund.

Flere formænd købes fri i dansk idræt - fx Natorp

Hans Natorp fik udbetalt 126.000 kr. i frikøbsordningens første år. - Det skal ikke betragtes som løn eller et opgør med det frivillige lederarbejde i Dansk Sejlunion, forklarer Natorp til minbaad.dk.