Gå til hoved-indhold

Hvad laver din klub i vinter?

Sæsonen lakker mod enden, og mange klubber og kredse har spændende vinterarrangementer på bedding. Svanemøllekredsen lægger ud med en aften om filmproduktion til søs.

Ti boss-emner til Dansk Sejlunion

Det er et 'must', at den nye generalsekretær er en god sejler for at få respekt i miljøet. Her er minbaad.dks liste, som Mercuri Urval og DS bør kigge på.

Dansk Sejlunions antal ansatte vokser og vokser

Mens der fyres i bankerne, ser det stik modsat ud i Dansk Sejlunion. Selv formand Hans Natorp er nu på fuld tid i DS og har solgt andel af sin virksomhed.

Stillingsannoncen for ny generalsekretær i Dansk Sejlunion

Vi går ud fra at det bliver en sejler der skal ansættes som ny generalsekretær. Her har du stillingsannoncen.

Egå-næstformand: Vi fik en ladt pistol for panden

Ungdomsudvalget og flere Optisejlere i Egå Sejlklub, i alt 14 pt., er gået til Kaløvig Bådelaug, da de føler at unge sejlere blev ”tvunget” til at træne på eliteplan. Interviews.

30 sejlere forlader Egå Sejlklub i protest

Ungdomsudvalget og mange Optisejlerne i Egå Sejlklub smækker med døren og går nu til Kaløvig Bådelaug, efter længere tids samarbejdsproblemer mellem jolle- og ungdomsafdelingen.

Torms ankermand for sejlsporten står til udskiftning

Torms nuværende bestyrelse, der har advokat N. E. Nielsen i spidsen, står til at miste post ved en kommende generalforsamling i rederiet. N.E. Nielsen er kendt for at støtte sejlsporten.

Fra A-B-C til ph.d. - eliten er godt stillet i Aarhus

Unge elitesejlere har ofte svært ved at kombinere uddannelse og sport, men i Aarhus gør de det muligt, forklarer Jens Villumsen fra Sailing Aarhus.

Projekt: Få vind i sejlene - foredrag i Svendborg

Dansk sejlunions projekt ”Få vind i sejlene” er sat i søen for at få flere glade sejlere, få flere både på vandet og få mere liv i havnen. Svendborg Sunds Sejlklub inviterer til inspirationsaften.

Rønnows klumme: Din sejlklub – dit ansvar

Du skal ikke kun spørge om, hvad din sejlklub kan gøre for dig – du skal også spørge, hvad kan jeg gøre for min sejlklub, siger Claus Rønnow.