Gå til hoved-indhold

UNGisejlklubben - ny konference for unge i sejlsport - ung tænketank står bag

I samarbejde med en gruppe unge sejlere inviterer Dansk Sejlunion klubbernes unge medlemmer til en helt ny konference, UNGisejlklubben, den 26. marts. Konferencen i Aarhus Internationale Sejlsportscenter er inddelt i tre blokke: UNG sejler, UNG frivillig og UNG træner.

Tredobbelt europamester Claudia Rossi træner J/70-sejlerne på påskecamp i København

Besætninger fra ind- og udland kan kickstarte 2022-sæsonen med tre intense træningsdage i Kjøbenhavns Amatør Sejlklub. Foruden italienske Rossi står også Michael Hestbæk og Ida Baad klar.

Sejlklubben Sundet opgraderer og køber moderne Jeanneau Sun Fast 32i'ere til sejlerskolen

Sejlklubben Sundets sejlerskole har i 2022 taget et skridt i en ny retning og er nu officielt certificeret under Dansk Sejlunion. Derudover er sejlklubbens ældre gaffelriggere udskiftet med nyere både, som skal bruges i undervisningen af andet års eleverne.

Rungsted Sejlklub ventede på klubhus i ni år - nu er det her endelig

Rungsted Sejlklub tager stolt imod det nye klubhus, der netop er bugseret på plads på den centrale del af Rungsted Havn.

 

J/70-miljøerne: Få din sejlklub med på bølgen - møde i Aarhus i marts

Hvis man vil lære mere om J/70-båden, prøve en tur, høre om midler til køb/leje eller andet, afvikles der informationsdag 6. marts i Aarhus. Sailing Innovation Lab, som formidler og distribuere mange af J/70-bådene, arrangerer også Sejlsportsligaen, Youngsters, Blue Brothers og WOW.

 

Klassetjek: Revolution på vej i Banner 30-klassen?

Bovspryd, code-0 og gennaker. Mulighederne for udvikling står i kø, men hvilke tiltag skal implementeres i den hurtige klassebåd? Spørgsmålene rejser sig i Banner 30-klassen, efter at en ny formand trådte til.

Klassetjek: Luffe har droppet de komfortable Middelhavs-sejlere – i stedet satses på lav vægt og performance

Modsat flere konkurrenter har Kolding-værftet sejlegenskaberne i centrum, når nye, store Luffe-både forlader hallerne. Der er seks måneders ventetid på de milliondyre både, mens også brugtbådsmarkedet er støvsuget for Luffer.

Sejlerhjerte: Ny sejlerskole kun for kvinder

42-årige Line Willum Petersen vil inspirere flere kvinder til at tage roret og deltage aktivt i sejladsen. Derfor har hun åbnet en sejlerskole for kvinder.

Dansk Sejlunion bobler over af glæde i deres årsberetning, du nu kan læse

Størst af alt i 2021 var selvfølgelig Anne-Marie Rindoms guldmedalje i ILCA 6 (tidl. Laser Radial). En finale, som 400.000 danskere fulgte bag tv-skærmene. Helt overordnet har 2021 været endnu et godt år for dansk sejlsport, fortæller Dansk Sejlunion.

TORM og Dansk Sejlunion forlænger samarbejde om dansk sejlsport til 2024

Siden 2004 har TORM bakket op om Dansk Sejlunions arbejde for udbredelsen af sejlsporten i hele landet. Støtten betyder, at unionen kan fortsætte og videreudvikle inden for både breddesejlsport, talentudvikling og elitens resultater på verdensklasseniveau.