Gå til hoved-indhold

Windsurfer Steen Buck Hansen fra Nivå Bådelaug vinder årets Klubudviklingspris

25 års ihærdig indsats for windsurf-miljøet i Nivå Bådelaug sikrer Steen Buck Hansen Klubudviklingsprisen 2022. Prisen blev uddelt på Dansk Sejlunions generalforsamling i Odense.

Øgede OL-indtægter, tilskud og fremgang i kontingenter giver lille overskud i Dansk Sejlunion

Dansk Sejlunions årsrapport viser et lille overskud på 322 tusind kroner i 2021. Dermed bliver resultatet af den samlede drift noget højere end det budgetterede underskud på en mio. kr.

Finnjollesejlerne tager på vandet i frostgrader: - En smule kulde skal ikke hindre os

Otte lokale sejlere har hver weekend trodset vintervejret i Veddelev og Vallensbæk - og det er ikke blot for at sejle ud af havnehullet og retur. Typisk er sejlerne på vandet i omkring to timer.

Gruppen bag DH-DM og fem andre nomineret til Klubudviklingsprisen 2022 - afgiv din stemme nu

Med en stærk indsats fra lokale ildsjæle på østkysten blev det for tre år siden muligt at sejle DH-DM i Danmark. Indsatsen er nu nomineret til Dansk Sejlunions Klubudviklingspris, ligesom ungdomsafdelinger og lokale initiativtagere er på listen.

UNGisejlklubben - ny konference for unge i sejlsport - ung tænketank står bag

I samarbejde med en gruppe unge sejlere inviterer Dansk Sejlunion klubbernes unge medlemmer til en helt ny konference, UNGisejlklubben, den 26. marts. Konferencen i Aarhus Internationale Sejlsportscenter er inddelt i tre blokke: UNG sejler, UNG frivillig og UNG træner.

Tredobbelt europamester Claudia Rossi træner J/70-sejlerne på påskecamp i København

Besætninger fra ind- og udland kan kickstarte 2022-sæsonen med tre intense træningsdage i Kjøbenhavns Amatør Sejlklub. Foruden italienske Rossi står også Michael Hestbæk og Ida Baad klar.

Sejlklubben Sundet opgraderer og køber moderne Jeanneau Sun Fast 32i'ere til sejlerskolen

Sejlklubben Sundets sejlerskole har i 2022 taget et skridt i en ny retning og er nu officielt certificeret under Dansk Sejlunion. Derudover er sejlklubbens ældre gaffelriggere udskiftet med nyere både, som skal bruges i undervisningen af andet års eleverne.

Rungsted Sejlklub ventede på klubhus i ni år - nu er det her endelig

Rungsted Sejlklub tager stolt imod det nye klubhus, der netop er bugseret på plads på den centrale del af Rungsted Havn.

 

J/70-miljøerne: Få din sejlklub med på bølgen - møde i Aarhus i marts

Hvis man vil lære mere om J/70-båden, prøve en tur, høre om midler til køb/leje eller andet, afvikles der informationsdag 6. marts i Aarhus. Sailing Innovation Lab, som formidler og distribuere mange af J/70-bådene, arrangerer også Sejlsportsligaen, Youngsters, Blue Brothers og WOW.

 

Klassetjek: Revolution på vej i Banner 30-klassen?

Bovspryd, code-0 og gennaker. Mulighederne for udvikling står i kø, men hvilke tiltag skal implementeres i den hurtige klassebåd? Spørgsmålene rejser sig i Banner 30-klassen, efter at en ny formand trådte til.