Gå til hoved-indhold

Orla og Gunnar skabte Norsminde Sejlklub for at hjælpe flere voksne på vandet

På niende år fødes nye, voksne sejlere i Norsminde. Bag initiativet står Gunnar T. Hansen og Orla Lienhøft, der drømmer om at give deres fascination for sejlsporten videre. Torsdag modtog ildsjælene Odder Avis' Initiativpris.

Sejlsportens Hus i Hals: Stor donation muliggør boost af sejlsport i Nordjylland

Donationen fra Mels Fonden består af driftsstøtte på 3 mio. kr. samt en enestående villa beliggende ned til Limfjorden i Hals på ikke mindre end 1.125 kvadratmeter. Sejlsportens Hus har til formål at understøtte udbredelsen, udviklingen og koordineringen af sejlsport.

KDY modtager million-donation fra A.P. Møller Fonden og undersøger muligheden for nyt sejlsportshus

En generøs donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal på halvdelen af den projekterede investering, svarende til 20 mio. kr., får nu Kongelig Dansk Yachtklub til at undersøge muligheden for et nyt sejlsportshus.

Klubkonferencen i Vingsted er sejlsportens svar på Folkemødet

Klubkonferencen den 12. og 13. november er 24 intense timer. Værdien af at mødes stiger, når en masse frivillige fra klubberne kommer og tager del i konferencens aktiviteter, fortæller Dansk Sejlunion. På plakaten er blandt andet bæredygtighed, kvinder i sejlsport og mentaltræning.

Finn 'Beton' har trænet sejlere efter Bibelen - hør hvad venner og sejlere siger om ham

Finn 'Beton' Jensen træner efter det hele menneske siger Ida Marie Baad her i et kort minbaad.dk-videointerview, hør også hvad sportschef Thomas Jacobsen, Dansk Sejlunions formand Line Markert og vennen Oluf Grønkjær mener om den afgående cheftræner i Aarhus.

Kulttræner Finn 'Beton': Sejrene tager sejlerne æren for og træneren fiaskoerne

- Og det er ok, siger 67-årige Finn 'Beton' Jensen, afgående chef for elite og talent i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, der netop er fejret med alverdens taler. Han fortsætter med træning, for han har ikke råd til at gå på pension, siger han i interview med Minbaad.dk

Efter EM i J/70 tager KDY førstepladsen som bæredygtig sejlklub i Norden

Kongelig Dansk Yachtklub (KDY) har for deres afholdelse af J/70 Europeans-stævnet i september som den første sejlklub i Norden modtaget platin-certificering i bæredygtighed. Der var ingen engangsplast, ingen print, fokus på havmiljø og et ‘Green Team’.

Finn 'Beton' Jensen hyldes med Dansk Sejlunions Ærestegn ved stor afskedsreception i Aarhus

Finn ’Beton’ Jensen er onsdag tildelt Ærestegnet, Dansk Sejlunions største hæder, for sin årelange indsats for dansk sejlsport ved sin afskedsreception i Sejlsportscenteret, med flere hundrede gæster. Læs hvad Jesper Bank, Martin Kirketerp og Salskov-Iversen husker kulttræneren for.

X-332-sejler Ib Tranberg ny formand for Aarhus Sejlklub, der vokser

Klubben, der de senere år er kendt for at levere flest OL-sejlere i Danmark, har fået ny formand. - Aarhus Sejlklub oplever en kraftig vækst og består nu af 708 medlemmer. Væksten er især sket i J/70-afdelingen, sejlerskolen og ungdomsafdelingen, fortæller Ib Tranbjerg.

H-bådsklubben køber hjertestarter efter Christian Eriksens kollaps

Chokbølgerne skvulpede også hos bestyrelsesmedlemmerne hos H-bådssejlernee, da fodboldspilleren Christian Eriksen faldt om med et hjertestop under en EM-landskamp i Parken. En hjertestarter skal nu være på dommerbåden under alle stævner.