Gå til hoved-indhold

Jørgen Ring stopper i KDY og starter i Taarbæk

65-årige Jørgen Ring søger nordpå. Læs et portræt af den legendariske og energiske sejler og juniorleder fra KDY.

Sejlunionen satser på one-design windsurfing

Danmark har få windsurfere. Det vil et nyt projekt fra Dansk Sejlunion prøve at ændre på. - Vi satser på Bic Tecno 293, siger Jan Christiansen.

Folkebåds-modeller i Jægerspris

I Jægerspris Sejlklub er man vilde med Folkebåde. Nu er en ny flåde af model Folkebåde på vej i Kignæs Havn, og trimsejladserne starter snart.

Øgede sikkerhedskrav - sejlklubber går dog fri

Nye regler for sikkerhed ved sejlads med børn og unge bliver klar til sejlsæsonen, så foreninger, efterskoler og institutioner har klare retningslinjer før sæsonen. Steen Wintlev fra DS, siger at Sejlklubber ikke er omfattet.

Gymnasium og sejlsport i et

Et gymnasium i Hørsholm, Yachtklubben Furesøen og Kongelig Dansk Yachtklub er gået sammen om at tilbyde sejlsport og en gymnasial uddannelse, samlet i Sailing College.

Klubformand bestilte gravningsarbejde uden mandat

Erik Ejlertsen fik blot to måneder som formand for Haderslev Sejl Club, før han i sidste uge nedlagde sit hverv.

Dansk Sejlunion søger efter en sejler-journalist

Dansk Sejlunions kommunikation skal styrkes, og derfor søger DS en kommunikationsmedarbejder til en nyoprettet stilling. Læs den her.

Træner Ditte Juul stoppede med juleafslutning

66 sejlere, forældre, søskende og trænere fra Fredeicia Sejlklub var til årets afslutningsbal udfor Middelfart Sejlklub. Sejlerne havde overtræksbluser på i stærke farver pga. sikkerhed.

Juletræsfest på vandet i Vallensbæk

Vallensbæk Sejlklub genindførte i søndags en gammel tradition: Juletræsfest på vandet med efterfølgende varm sauna, æbleskiver og glögg.

 

Ny Kerteminde Yacht Club på vej efter uenighed

Flemming Kold, der ragede uklar med Kerteminde Sejlklub fornylig, starter ny klub op, hvis den godkendes af Dansk Sejlunion. EM i Yngling er et af målene næste år.