Gå til hoved-indhold

Videre med sejleruddannelsen

Vil du videre med din sejleruddannelse, er et efterskole eller højskoleophold en mulighed for at prøve dig selv af. Hvad enten du vil blive bedre til sejlsport eller har drømmen om at sejle AC.

Furesøen – nyt talentcenter for 29ere

Talentcenter for 29er og Ungdomsvenlig sejlklub er begge titler som Yachtklubben kan smykke sig med. Udnævnelserne kom til lørdagens standernedhaling.

Bliv Danmarksmester i tørsejlads

Hold kapsejladsformen ved lige til vinter, og hyg dig indendøre med kammeraterne fra sejlklubben. Din sejlklub kan deltage gratis i DM for hold.

Vintertræning i Vedbæk for Optimist- og E-jolle

Vedbæk Sejlklub har vintertræning for A-B-C optimister og E-jolle sejlere. Træningen starter d. 30. okt. frem til d. 25. marts og er for alle, uanset sejlklub.

DS kommunikation med skarpt fokus

DS Strategi 2011 skal sætte fokus på sejleren. Det sker gennem bladet Sejler og DS webside, sejlsport.dk. Ny webside er klar til foråret.

Masser af vintertræning hos KDY i Rungsted

KDY i Rungsted går ikke i vinterhi. I år er der arrangeret vintertræning for både unge og ældre sejlere, i flere forskellige joller- og kølbåde.

DS-formand: Jeg bliver trist – eller forbandet

Begrebet ’Den Brune Bunker’ giver associationer til en svunden tids uhyggelige politiske regime, skriver Hans Natorp skarpt i en blog efter hård retorik på baadmagasinet.dk.

Lorenzen: Hvad skal din vinter gå med

Efter en lang sæson, er vi alle så småt i gang at forberede vinterens aktiviteter. Udover at planlægge skiferien og vedligehold på skivet, har du så nogen specielle sejler-aktiviteter på kalenderen ?

 

SKS søger medarbejder

Ingrid Hansen, sekretariatsmedarbejder i Skovshoved Sejlklub, søger nye udfordringer, og derfor er Ingrids plads nu ledig.

Vintertræning – ikke meget for voksne

OPDATERET: Mens det bugner med tilbud til de unge sejlere, er der langt mellem snapsene når det gælder de voksne. Så langt, at det er svært ved at finde sejlklubber der har vintertræning for voksne.