Gå til hoved-indhold

Ny formand i Roskilde Sejlklub: Sejl på fjorden

Wayfarer-sejler Lauge Philipsen, 41, er valgt til ny formand i Roskilde Sejlklub. Nu vil han have flere ud at sejle på fjorden.

Nysted Sejlklub: 100 års fødselsdag

Nysted Sejlklub på Lolland kunne forleden fejre deres 100 års jubilæum. 100 års jubilæet blev fejret i strålende solskin i det nye klubhus fra 2010.

Ny ledelse i Kaløvig Bådelaug

Efter en periode på mere end 3 måneder, hvor Kaløvig Bådelaug reelt har stået uden bestyrelse, valgte medlemmerne på den netop overståede ekstraordinære generalforsamling nye personer på flere nøgleposter.

DS-generalforsamling i billeder

Som du kan se på minbaad.dks nye galleri, så var der ganske få kvinder tilstede i Odense.

DS-bestyrelse har nu en frikøbsløsning

Bestyrelsen i Dansk Sejlunion får nu bedre vilkår, efter at DS' generalforsamling besluttede, at de nu kan kompenseres for deres arbejde i bestyrelsen. Kontingent stiger med 4 kr.

Årets Ungdomsleder kæmpede mod brand

Bedemand Jan Flindt, Sejlklubben Køge Bugt, blev Årets Ungdomsleder og modtog 20.000 kr. fra Torm Fonden. I 2008 brændte alt udstyr i ungdomsafdelingen. - Så vi taler ikke om ildsjæle, siger han.

Lorenzen: Frivillig eller betalt formand for DS?

Lørdag er sejlerdanmark i Odense til årets generalforsamling i Dansk Sejlunion. Økonomi bliver et centralt emne. Skal formanden aflønnes fremover? Og skal kontingenten stige igen-igen?

Louise Lander Andersen til Sailing Aarhus

Sailing Aarhus har ansat Louise Lander Andersen som event koordinator. Hun er 25 år og har en Professions Bachelor i Sport Management.

Kapsejler og sejlmager kommer i DS-bestyrelse

Mads Christensens er sikker på et sæde i Dansk Sejlunions bestyrelse, når der er generalforsamling 24. marts i Odense. Læs valgoplæget her.

50 mio. kinesere kan lære af Hellerup Sejlklub

Hellerup Sejlklub har haft besøg af en delegation af kinesere fra Transportministeriet i Shanghai – Kinas svar på Søfartsstyrelsen i Danmark, fortæller Phillipp Skafte-Holm, der var med på mødet.