Gå til hoved-indhold

Træner Ditte Juul stoppede med juleafslutning

66 sejlere, forældre, søskende og trænere fra Fredeicia Sejlklub var til årets afslutningsbal udfor Middelfart Sejlklub. Sejlerne havde overtræksbluser på i stærke farver pga. sikkerhed.

Juletræsfest på vandet i Vallensbæk

Vallensbæk Sejlklub genindførte i søndags en gammel tradition: Juletræsfest på vandet med efterfølgende varm sauna, æbleskiver og glögg.

 

Ny Kerteminde Yacht Club på vej efter uenighed

Flemming Kold, der ragede uklar med Kerteminde Sejlklub fornylig, starter ny klub op, hvis den godkendes af Dansk Sejlunion. EM i Yngling er et af målene næste år.

Ungdomspriser i Sejlklubben Neptun Vejle

Ved den årlige standerhejsning i Sejlklubben Neptun Vejle blev der uddelt et æresmedlemsbevis og en årets præstationspris. Begge priser gik til ungdomssejlere.

Peter Wolsing ny i DS - skal få flere til kapsejlads

Tidligere KDY-ansat, marketingmand og forfatter om sejlerglæde, Peter Wolsing, er nu startet som konsulent hos Dansk Sejlunion. Mød ham i weekenden til Sejlerdag i Vejle.

 

Jan Schlüter ansat i Skovshoved Sejlklub

Øresundsklubben ansætter ny administrativ medarbejder. Det er den internationale dommer Jan Schlüter, der før har kørt store projekter i KDY.

1000 skolebørn har prøvet at sejle i år

I et samarbejde med Dansk Sejlunion er knap 1000 børn og unge blevet introduceret til sejlsport i landets sejl- eller surfklubber i 2011

Videre med sejleruddannelsen

Vil du videre med din sejleruddannelse, er et efterskole eller højskoleophold en mulighed for at prøve dig selv af. Hvad enten du vil blive bedre til sejlsport eller har drømmen om at sejle AC.

Furesøen – nyt talentcenter for 29ere

Talentcenter for 29er og Ungdomsvenlig sejlklub er begge titler som Yachtklubben kan smykke sig med. Udnævnelserne kom til lørdagens standernedhaling.

Bliv Danmarksmester i tørsejlads

Hold kapsejladsformen ved lige til vinter, og hyg dig indendøre med kammeraterne fra sejlklubben. Din sejlklub kan deltage gratis i DM for hold.