Gå til hoved-indhold

Odense Sejlklubs 100 år

Odense Sejlklub, som blev stiftet i 1911, er blandt de 25 ældste sejlklubber i Danmark. Klubben blev især kendt på Fyn Rundt fra Korshavn. Læs DS-formand, Hans Natorps ord til den fynske sejlklub.

Hvor kommer pokalen fra?

Inspireret af vores artikler om kapsejladspræmier, har en læser bedt os at hjælpe med at finde historien bag en gammel sølvpokal.

Fredagstips: Den gode træner

Christian Rindom er ungdomstræner i Vedbæk Sejlklub. Han er meget vellidt blandt de unge og skaber resultater. Læs Christians tips til den gode træning.

171 Feva- og 243 Tera-joller ud i klubberne

Der er tryk på i sejlklubbernes ungdomsafdelinger. Flere har nemlig købt spritnye Feva og Tera joller til sine nye sejlere, fortæller Dansk Sejlunion. Læs også om Opti-pakker.

Kjeld “Bølle” Nielsen fra Middelfart er død

Formand fra Middelfart Sejlklub, Alex S. Nielsen mindes den ihærdige langdistancesejler.

Matchrace center åbner i Hou

Hou Maritime Idrætsefterskole åbner matchracecenter d.14. maj. Samme dag døbes efterskolens to nye J80ere i havnen i Hou. Bådene navngives af Jonas Warrer og Helle Jespersen.

Lorenzen: Hvad vil du egentlig med din sejlklub?

Efter langt strategiarbejde i DS, er det på sin plads at starte en debat om hvad vi sejlere vil med klubberne. Vil vi nytænkning, eller blot mere af det samme, så hvad bør klubberne fokusere på?

Jetset-restaurant erklæret konkurs

Så gik den ikke længere. Efter flere års overlevelseskamp er selskabet bag kendisrestauranten Nokken på Rungsted Havn nu erklæret konkurs. KDY har nye bejlere.

KDYs nye havjagt-afdeling vakler alligevel

Vi kommer nu til at have en aktiv havjagt afdeling, som en del af KDY. Det skrev KDY i fredags på deres hjemmeside.

Ringkøbing-leder overrasket over Torm-pris

Den 38-årige ildsjæl Thomas Kronborg Hansen, modtog TORM Ungdomslederprisen 2010 for hans store indsats i Ringkjøbing Sejlklub.