Gå til hoved-indhold

Direkte valg af bestyrelse er en realitet - kontingent hævet

I dag mødes klubberne i Odense til generalforsamling. Man startede med at mindes de døde, herunder Don Nordqvist. Minbaad.dk er med på bageste række.

Dansk Sejlunion outsourcer sponsorarbejdet

Det bliver firmaet TBDA, der frem til og med OL 2012 skal stå for koordineringen af Dansk Sejlunions sponsorarbejde.

KDY begærer jetset-restaurant konkurs

Nokken i Rungsted har tilsyneladende ikke pengene til at betale husleje til Kongelig Dansk Yatchtklub. Nokken har tabt 16 mio. kr. på fire år.

Ny Formand i Sailing Aarhus

Efter mange års tro tjeneste var der i sidste uge formandsskifte i Sailing Aarhus. Per Risvang overdrog hvervet til Niels Frølund.

Struer Sejlklub tog hul på 2011 med træning

Otte sejlere var lørdag til træning i Struer Sejlklub første gang i år. Det var sæsonstart og træning for klubbens rutinerede ungdomssejlere i Zoom8 og Opti. Se billeder.

X-332 klub på trapperne

Det er ikke kun i de nyere klasser, der dukker klubber op. Også X-332 klassen barsler med en dansk klasseforening. Vi taler med initiativtageren Gert Daugaard.

E-jolle unge sejler Melges 24 i Århus

I weekenden deltager 40 af landets unge e-jolle sejlere i en lejr på Idrætshøjskolen i Aarhus. E-jollen er blevet hjemme, og de unge skal bl.a. prøve en Melges 24.

Idrætsefterskole satser på J80

Hou Maritime Idrætsefterskole opruster til en ny sæson. Men i år har skolen valgt at satse på Matchrace med indkøb af to spritnye J80ere.

Lorenzen: 50.000 strategi-ord fra Sejlunionen

Efter måneders arbejde fra mere end 80 frivillige ildsjæle, er DS kommet med sine konklusioner – men er det nok?

Isbåds-klubben – en hemmelig klasse

Web-anmeldelse: Hvis man ikke har lyst til at fortælle om sin sport, kan man da også bare lade være. Det er i alt fald den fornemmelse man får, når man klikker ind på www.icesailing.dk.