Gå til hoved-indhold

Windsurfercamp i efterårsferien

Middelfart Sejlklub inviterer til Windsurf Efterårscamp i efterårsferien, for junior- og ungdomswindsurfere uanset niveau.

Sejl noget nyt – gør op med konservatismen

Giver "Sejl noget nyt" tilgang til klasserne? Mange sejlklubber har for lidt fantasi, når arrangementerne planlægges.

Bak børnene op – hvis de skal kapsejle

En ting er at få børnene ned i en Opti. En anden er at få dem til at blive ved, og måske få gode kapsejlere ud af dem. Ilene Eriksen fra Yachtklubben Furesøen gør noget ved det.

Anders Kristensen ny direktør i KDY

Den idrætsuddannede Anders Kristensen, der er kendt som en skrap matchrace-gast og træner, står nu i spidsen af KDY, efter han først var konstitueret direktør efter Morten Lorenzen.

Odense Sejlklubs 100 år

Odense Sejlklub, som blev stiftet i 1911, er blandt de 25 ældste sejlklubber i Danmark. Klubben blev især kendt på Fyn Rundt fra Korshavn. Læs DS-formand, Hans Natorps ord til den fynske sejlklub.

Hvor kommer pokalen fra?

Inspireret af vores artikler om kapsejladspræmier, har en læser bedt os at hjælpe med at finde historien bag en gammel sølvpokal.

Fredagstips: Den gode træner

Christian Rindom er ungdomstræner i Vedbæk Sejlklub. Han er meget vellidt blandt de unge og skaber resultater. Læs Christians tips til den gode træning.

171 Feva- og 243 Tera-joller ud i klubberne

Der er tryk på i sejlklubbernes ungdomsafdelinger. Flere har nemlig købt spritnye Feva og Tera joller til sine nye sejlere, fortæller Dansk Sejlunion. Læs også om Opti-pakker.

Kjeld “Bølle” Nielsen fra Middelfart er død

Formand fra Middelfart Sejlklub, Alex S. Nielsen mindes den ihærdige langdistancesejler.

Matchrace center åbner i Hou

Hou Maritime Idrætsefterskole åbner matchracecenter d.14. maj. Samme dag døbes efterskolens to nye J80ere i havnen i Hou. Bådene navngives af Jonas Warrer og Helle Jespersen.