Gå til hoved-indhold

Faaborg Sejlklubs Krabbeklub vinder årets Bæredygtighedspris 2021 - børn lærer om ansvar for naturen

Dansk Sejlunions Bæredygtighedspris 2021 går til Faaborg Sejlklubs Krabbeklub for arbejdet med at formidle den grønne agenda i børnehøjde. KDY, WOW, Stenrevsgruppen i Hou, Dansk Knarr Klub og Kjøbenhavns Amatør-Sejlklub (KAS) var også nomineret til prisen.

Drømmer du om at arbejde med sejlsport? - KDY søger centerleder i Rungsted

I Kongelig Dansk Yachtklub søges en centerleder til aktiviteterne på Rungsted Havn. Lederen får ansvaret for den daglige drift og udvikling af Ungdomscenteret samt administration og udvikling af aktiviteterne i Sejlcenteret, lyder det fra KDY.

Sejlerbørnene i Faaborg samler havaffald i en spand - nu kan klubben vinde Bæredygtighedsprisen

Affald fra havet smidt i skraldespanden udløser et kryds for de 5-8-årige krabbefiskere i Faaborg. Sammen med fem andre klubber og events er Faaborg-sejlerne nomineret til Bæredygtighedsprisen 2021. Det er muligt at stemme på kandidaterne frem til torsdag kl. 12.00.

 

Den hele sejler - Oures SejlCamp havde fokus på mere end sejlads

Den hele sejler, det store fællesskab og et miljø, hvor børn og unge kan have det sjovt sammen, mens de sejler. Det var omdrejningspunktet, da 115 unge sejlere gæstede Oure SejlCamp i efterårsferien, fortæller sejlunderviser på Oure Efterskole, Ditte Juul Kristensen.

Orla og Gunnar skabte Norsminde Sejlklub for at hjælpe flere voksne på vandet

På niende år fødes nye, voksne sejlere i Norsminde. Bag initiativet står Gunnar T. Hansen og Orla Lienhøft, der drømmer om at give deres fascination for sejlsporten videre. Torsdag modtog ildsjælene Odder Avis' Initiativpris.

Sejlsportens Hus i Hals: Stor donation muliggør boost af sejlsport i Nordjylland

Donationen fra Mels Fonden består af driftsstøtte på 3 mio. kr. samt en enestående villa beliggende ned til Limfjorden i Hals på ikke mindre end 1.125 kvadratmeter. Sejlsportens Hus har til formål at understøtte udbredelsen, udviklingen og koordineringen af sejlsport.

KDY modtager million-donation fra A.P. Møller Fonden og undersøger muligheden for nyt sejlsportshus

En generøs donation fra A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal på halvdelen af den projekterede investering, svarende til 20 mio. kr., får nu Kongelig Dansk Yachtklub til at undersøge muligheden for et nyt sejlsportshus.

Klubkonferencen i Vingsted er sejlsportens svar på Folkemødet

Klubkonferencen den 12. og 13. november er 24 intense timer. Værdien af at mødes stiger, når en masse frivillige fra klubberne kommer og tager del i konferencens aktiviteter, fortæller Dansk Sejlunion. På plakaten er blandt andet bæredygtighed, kvinder i sejlsport og mentaltræning.

Finn 'Beton' har trænet sejlere efter Bibelen - hør hvad venner og sejlere siger om ham

Finn 'Beton' Jensen træner efter det hele menneske siger Ida Marie Baad her i et kort minbaad.dk-videointerview, hør også hvad sportschef Thomas Jacobsen, Dansk Sejlunions formand Line Markert og vennen Oluf Grønkjær mener om den afgående cheftræner i Aarhus.

Kulttræner Finn 'Beton': Sejrene tager sejlerne æren for og træneren fiaskoerne

- Og det er ok, siger 67-årige Finn 'Beton' Jensen, afgående chef for elite og talent i Aarhus Internationale Sejlsportscenter, der netop er fejret med alverdens taler. Han fortsætter med træning, for han har ikke råd til at gå på pension, siger han i interview med Minbaad.dk