Gå til hoved-indhold

Flot Torm Pris til lille Solbjerg Søsport

Solbjerg Søsport løb med TORM-prisen 2010, efter klubbens ihærdige indsats for at skabe et attraktivt sejlsportsmiljø for unge på en lille sø, 16 km fra Århus. OL-bronzevinder er ungdomsformand.

Hæder til Kerteminde Sejlklub for RS:X VM

Kerteminde Sejlklub havde æren at at modtage ”Årets Initiativpris”, da der i går blev uddelt fornemme priser under Sportslørdag.

 

Stærkt besat DIF-kongres om foreningsidræt

Kronprins Frederik, Lars Løkke Rasmussen, Per Stig Møller, Helle Thorning-Schmidt og mange flere taler om foreningsliv og idrættens 500.000 frivillige på den udsolgte DIF-kongres 3.-5. februar.

 

Mistet duelighedsbevis – få et nyt

Via Søfartsstyrelsens hjemmeside kan du nu få erstattet dit gamle duelighedsbevis, hvis det er blevet væk. Det koster 40 kr.

Søsportscenter i Kerteminde godt i gang

Så er fundamentet støbt til det nye søsportscenter i Kerteminde Marina. Planen er at det nye søsportscenter skal stå klar i marts i år.

Ny hjemmeside til CB66

Formand for CB66-klassen i Danmark, Mikkel West-Nørager er stolt af klassens nye hjemmeside. Og det er der god grund til, det er sobert, rent og lækkert og det er nemt at finde rundt.

Strategiudvalgene færdige med 1. etape

Ni udvalg har siden DS generalforsamling arbejdet med anbefalinger til strategiudvalget, som nu skal sammenfatte det til en fremtidig kurs, som DS skal styre efter.

Foråret nærmer sig - gør det også det i din klub?

Bare fordi vintermørket hænger tungt over Danmark, er sæsonen så småt startet. Hellerup Sejlklubs juniorer er i fuld sving med at ordne klubbens både. Hvad sker der i din klub? Send os en mail

Tag klubben med til Både i Bella, gratis

Dansk Sejlunion og Bella Centret har sammen udskrevet en konkurrence med emnet:”Hvad gør jeres klub unik?”. Den vindende klub kan invitere alle medlemmer gratis på bådudstilling i Bellacentret.

Eksotisk sejlferie og råd om forsikring

Sunway Seatravel og Pantaenius holder foredrag i sejlklubber om sejlads i Middelhavet og Caribien. Bliv også klogere på båd-skader.