Gå til hoved-indhold

Book stævnet i god tid

Opdateret: J80’erne og flere sportsbådsklasser er i rigtig god tid med at melde tid og sted ud, når det gælder DM i 2011. Og det er ikke en dårlig idé.

Rettelse: CB66 sejler DM i Århus. Melges 24 mangler at få afklaret hvor og hvornår.

Morten Lorenzen fratræder som direktør i KDY

Efter gensidig overenskomst med bestyrelsen fratræder 52-årige Morten Lorenzen som administrerende direktør for Kongelig Dansk Yachtklub. Læs nu bloggen: Hvad nu, KDY?

Talent kommer ikke af sig selv

Europajollesejlerne fra Kaløvig Bådelaug gør det godt. Til DM i Korsør i september lavede de dobbelt hattrick, hvor både guld, sølv og bronze gik til drenge og piger fra Kaløvig. Men medaljerne er ikke kommet ud af det blå, det er hårdt arbejde der ligger bag.

Fra tur- til kapsejler

Færre og færre deltager i stævner eller kapsejlads. Nyt koncept fra Dansk Sejlunion skal give potentielle kapsejlere en ordentlig introduktion til fagets ædle kunst.

Skovshoveds Opti-sejlere tog også hold-DM

Vi har spurgt Ulrik Haumann hvorfor Skovshoved Sejlklub har de bedste Opti-sejlere i Danmark. Her giver han en forklaring.

Natorp: OL er et fyrtårn - Høghen kommenterer nu

Hans Natorp giver et bud på hvorfor at danske OL-sejlere spiller en stor rolle, selvom vi oplever at få interesserer sig for dem. Katrine Bertelsen fra minbaad.dk, bringer her endnu interview med DS-formanden.


Hans Natorp om DS: Nu er balancen i orden

Bådmagasinets betroede kommentator, den kontroversielle KDYer Nicolai Lassen, bekylder DS-formand Hans Natorp for manglende gennemslagskraft, og for sammensætningen af visions-og strategiudvalgene i DS. Hans Natorp forklarer sig her.

Kølbåd til de unge – hvad skal vi vælge? - Deltag i afstemning

Der findes et utal af mindre kølbåde, og skal klubberne vælge båd til de store juniorer, er markedet stort og forvirrende. Hvad skal man vælge, og hvor er DS i den sammenhæng? Steen Wintlev-Jensen fra DS kommer med et bud.

Surf, sejl og ro

Henover sensommeren slår mange sejlklubber dørene op, og inviterer unge sejlere indenfor, så de kan prøve at sejle noget helt andet. De første arrangementer løber af stabelen i weekenden d. 21.-22. august.

Portoforhøjelse, døden for klubbladet

Først forsvandt portostøtten og nu skruer PostDanmark op for prisen. I forvejen vejer udgivelsen af et medlemsblad tungt på klubbernes budget. Minbaad.dk taler med klubber, DS og eksperter.