Gå til hoved-indhold

Kitesurfer bevidstløs efter han ramte træer syd for Ebeltoft

- Vi ved endnu ikke, hvordan hans tilstand er, da han fortsat er bevidstløs, siger Morten Hansen, vagtchef ved Østjyllands Politi til Stiften. Det drejer sig om en 43-årig mand.

Ny Arcona 345 for dem der vil vinde og sejle tursejlads

Arcona Yachts, der ofte sammenlignes med X-Yachts, kommer nu med en Arcona 345, der er en revideret udgave af salgssuccessen 340. Den nye har højere rig, dybere køl, nyt ror, mere sejl, lavere fribord og et mere moderne look om læ.

56-årig sejler dømt 7 måneders fængsel for at sætte ild til sin båd i Nordjylland

Ved hjælp af udelukkelsesmetoden formåede anklagemyndigheden at bevise, at en 56-årig mand havde sat ild til sin egen båd i lystbådehavnen i Egense for at snyde sit forsikringsselskab, forklarer avisen Nordjyske.dk

Danmarkspremiere på tyske Bavaria C42 - se den til åbent hus i Egå i weekenden

5. og 6. september kan man i Egå se Bavarias cruiser 37 og 51, Bavaria Vision 42. Og fra Bavaias nye C-linje vises den nye C42, som importøren Dansk Marine Center netop har modtaget fra værftet samt en Bavaria sport 37. Viper-motorbåde kan også ses.

Succesfulde Luffe 40.04 får facelift og hedder nu Luffe 40.20 - se hende i Kolding i weekenden

Luffe 40.04 har været en succes, men Luffe Yachts har valgt en helt ny form til skroget. - Vi ønsker ikke, at båden skal ligne noget, der er blevet bygget på, så det er en ny båd med den gamle som grundstamme, siger Oluf Jørgensen fra Luffe Yachts. Se nu båden i Kolding.

Husk ingen udstilling i Ishøj på fredag - Copenhagen Boat Show flyttes til 2021

Henrik Jørgensen fra Copenhagen Boat Show har forspørgsler fra sejlere om den planlagte udstilling på fredag. - Jeg frygter, at flere sejlere vil møde op på fredag for at se på både, men udstillingen den 4. til 6. september i 2020 er flyttet til august 2021, siger Henrik Jørgensen.

Spækhugger-sejler Marc deler båd i Marselisborg med alle - bedre at låne end at købe

- "Snøvsen" (en Spækhugger, red.) er også lidt et aktivistisk, idealistisk projekt. Jeg vil gerne vise, at hvis vi låner af hinanden i stedet for at købe en masse nyt, så forbruger vi mindre samtidig med, at vi stadig har det rigtigt godt, siger , til TV 2 Østjylland.

Sejlerskolen Watergames får ny lokation på Rungsted Havn

Den landsdækkende sejlerskole Watergames får endnu et undervisningssted på Sjælland – denne gang centralt på Rungsted Havn nummer 1, lige oven på bådudstyrsforretningen ShipShape. 

Afmærkninger på plads i det sydlige Guldborgsund

Med Geodatastyrelsens seneste søkortrettelse fra 26. august er sejlrenden i den sydlige del af Guldborgsund nu korrekt afmærket med mindstedybder på 2,1 meter ved middelvandstand.

Svenskerne søsætter digital bådmesse - aflæg besøg fra sofaen

Se filmklip med årets største nyheder indenfor både og udstyr. Erfarne journalister deler samtidig deres analyser af produkterne på messen, der afvikles fra den 28. august og en måned frem.