Gå til hoved-indhold

Som en tyv om natten - Sund & Bælt lukker Guldborgsund om få år

Sejlklubberne i Guldborgsund Kommune fik sig en ubehagelig overraskelse, da lukningen af Guldborgsund kom dem for øre. Uden en broklap, der kan gå op, vil skibe med en højde på over fire meter ikke kunne passere.

Hurtig Italia Yachts 14.98 ser snart dagens lys

De meget vindende både, Italia Yachts, kommer med endnu en model efter samme opskrift og linjer som de velkendte 9.98 og 11.98. Denne gang hedder modellen 14.98. En 50 fods båd, der vejer lige omkring 10 tons.

58-årig mand er fundet død ved Sejerø men båden er forsvundet

En 58-årig sejler, som onsdag blev eftersøgt i vandet ud for Samsø, er torsdag formiddag fundet død, det oplyser Østjyllands Politi på Twitter.

Ny E-bog: "En oceankrydsning" - sådan krydser du Atlanterhavet

"En Oceankrydsning” er skrevet til alle som drømmer om at sejle langt og gerne vil være lidt forberedt, inden fødderne bliver våde, fortæller forfatter og Kolding-sejler Lars Asp Møller, der i 2017 krydsede Atlanterhavet i en Bavaria 50. Han har præcise anvisninger.

Båd sunket ved Samsø - sejler forsvundet - redningsaktion indstillet

- Vi har ikke fundet manden eller båden endnu, så vi ligger og søger med fire enheder på havet samt helikoptere, lyder det fra Forsvarets Operationscenter. Der er vestenvind og fordi det er lyst bruger man ikke infrarøde kameraer, skriver TV 2 Østjylland. Opdateret kl. 15.03

Krigsveteraner og erhvervsfolk ror over Atlanterhavet til Caribien

Team Row for Veterans, der består af Lasse Wulff Hansen, Michael Lynge, Mikkel Schmidt og Anders Nørregaard, satte torsdag formiddag dansk tid årene i vandet på La Gomera med kurs over Atlanterhavet mod Antigua, som ligger 5.000 kilometer vestpå.

50 procent af al plastik kan fjernes fra verdenshavene på fem år

Hvis projektet bliver bredt ud til et større omfang, håber folkene bag at kunne fjerne 50 procent af alt plastik i verdenshavene på omkring fem år. Teknologien består af en 600 meter lang 'plastikstøvsuger', som skibet har trukket bag sig.

Erhvervsminister går ind i sag om spritsejlads - sejler havde promille på over 2

Erhvervsminister Simon Kollerup går ind i sagen om 53-årig mand fra Silkeborg, der blev frikendt for spritsejlads, selvom han blev taget af politiet med en promille på over 2, skriver Midtjyllands-Avis

Kjølhede, Westfal, Hulegaard og Mikkelsen starter MAINFURL op til rullebomme

Firmaet MAINFURL A/S skal producere og sælge rullebomme til sejlbåde i størrelsen 40 til 70 fod. Bag firmaet står 4 ejere, hvoraf de to er meget kendte i markedet. Steen Kjølhede og Peter Westfal har tilsammen 70 års erfaring i branchen.

OL-bronzevinder Helle Jespersen skifter fra Watski til Columbus Marine

Grossisten Columbus Marine, der holder til syd for Roskilde, får et stærkt kort på hånden med den i bådbranchen kendte sælger, Helle Jespersen.