Gå til hoved-indhold

Copenhagen Boat Show fik 2.500 besøg på førstedag - udstilling slutter søndag

Der har aldrig været så meget at se på, som der er nu på en dansk, flydende bådudstilling i nyere tid, fortæller udstillingschef Henrik Jørgensen til minbaad.dk. Ud over både og udstyr på land giver Volvo Penta, Yamaha og Raymarine en sejltur.

Svenske Arcona 435 og Arcona 465 Carbon til Copenhagen Boat Show i dag

Nu gælder det. Den flydende bådudstilling i Ishøj starter kl 10 i dag. To af bådene er de yderst velsejlende European Yacht of the Year Arcona 435 og storesøsteren Arcona 465, som der netop er solgt to af til Rungsted i forbedret version.

Fregatten Jylland's Robarkasse No. 1 kommer til Aarhus Festuge

Til Aarhus Festuge kan aarhusianerne få en maritim fregat-oplevelse, når Fregatten Jylland er repræsenteret ved Sailing Aarhus Week med Robarkasse No. 1. Robarkassen er Fregattens Jyllands største jolle og en tro kopi af den originale Robarkasse, som var med på Fregatten Jyllands første færd tilbage…

Folkene bag Copenhagen Boat Show 2019: Fordi det er super sjovt

Sådan lyder en lidt kæphøj bemærkning få dage før Copenhagen Boat Show åbner på fredag 30. august. - Men basalt set er udstillingen et ønsket om at give Sejler Danmark en fast udstillingsstruktur, lyder det fra Tempohuset, der står bag udstilling i Ishøj.

Floor Yachts viser ny slovensk E 4 frem fra Elan

Elan E4 er inspireret af VO 65 bådene med dobbelt ror, bred hæk, stejl stævn, chine på fribordet, moderne Seldén-rig, Harken-spil og blokke, stort cockpit, dyb T-køl. Nu vises båden frem i Ishøjs flydende udstilling.

Cilles Bianca 420 til salg på mitbaadmarked.dk - nu også åben båd

Helt gratis kan du lægge din båd eller udstyr til salg på mitbaadmarked.dk, der har fået et gevaldigt løft. Her kan læse om Cille og Christians Bianca 420, som de har krydset Altanten i med familien fra København. Søndag 25. august er der åben båd.

Tornado Boats International udvider med nyt hovedkvarter i Lystrup

Tornado Boats International, den danske producent af RIB-både, er i flyttet i nyt, større og mere grønt hovedkvarter i Lystrup, lige nord for Aarhus. Firmaet vokser og indfører nu grønnere principper i produktionen.

Bådudlejningsfirma ophører - 10 både på auktion i Horsens

Gør en god handel. Fx en Fandango 32 til 14.000 kr. Byd også på en Kings Cruiser 33, Nordisk Snekke 29, Mosquito 88, Sagitta 35. Se hvad der bydes. Der lukkes for forhåndsbud på auktionen onsdag den 4. september kl. 19.00

Alle stande på Copenhagen Boat Show 2019 er solgt - 90 udstillere klar

Selv ikke en gummibåd kan være der. I hvert fald ikke, hvis der skal være luft i den. Copenhagen Boat Show, i Ishøj Havn melder alt udsolgt, både til vands, på land og i de store haller. Der ventes 20.000 gæster. Udstilling starter fredag 30. august.

Hallberg-Rassy-værft på Orust i Sverige inviterer til bådmesse for 26. gang

Skandinaviens største flydende bådmesse vender tilbage for 26. gang i weekenden 23.-25. august. Besøgende kan fx se hvordan konstruktionen af en ny Hallberg Rassy foregår, samt høre foredrag om langturssejlads, når værftet i Ellös på Orust slår dørene op.