Gå til hoved-indhold

Lukning af Kronprins Frederiks Bro udsættes af hensyn til sejlerne

Planlagt lukning af Kronprins Frederiks Bro skubbes til efter efterårsferien, midt i oktober. Vejdirektoratet har lyttet til bl.a. Dansk Sejlunions argumenter i sagen.

 

Copenhagen Boat Show havde meget at se på - 19.823 besøgte bådmessen

Copenhagen Boat Show har bidt sig fast med de store spillere på markedet, som X-Yachts, Siim Både, Risbjerg, Dansk Marine Center og mange andre. Samtidig er messen i Ishøj godt indrettet. - Vi kan være messen bekendt, siger Gert Toft fra Pantaenius.

Lokale sejlere overtager forladt sejlbåd efter tysk drukneulykke

Trods en flere uger lang stranding på Langelands kyst kommer den tyske lystbåd til at sejle igen. Det vil to lokale sejlere fra Bagenkop sørge for. Alternativet for ejeren var en skrotning.

Kategori 5-orkan gået i land i sejlerparadiset Bahamas

Flere både driver på Bahamas, efter at orkanen Dorian søndag ramte øgruppen. Langturssejlere fra hele verden retter deres opmærksomhed mod øerne, herunder også den danske familie Rosentoft.

Copenhagen Boat Show fik 2.500 besøg på førstedag - udstilling slutter søndag

Der har aldrig været så meget at se på, som der er nu på en dansk, flydende bådudstilling i nyere tid, fortæller udstillingschef Henrik Jørgensen til minbaad.dk. Ud over både og udstyr på land giver Volvo Penta, Yamaha og Raymarine en sejltur.

Svenske Arcona 435 og Arcona 465 Carbon til Copenhagen Boat Show i dag

Nu gælder det. Den flydende bådudstilling i Ishøj starter kl 10 i dag. To af bådene er de yderst velsejlende European Yacht of the Year Arcona 435 og storesøsteren Arcona 465, som der netop er solgt to af til Rungsted i forbedret version.

Fregatten Jylland's Robarkasse No. 1 kommer til Aarhus Festuge

Til Aarhus Festuge kan aarhusianerne få en maritim fregat-oplevelse, når Fregatten Jylland er repræsenteret ved Sailing Aarhus Week med Robarkasse No. 1. Robarkassen er Fregattens Jyllands største jolle og en tro kopi af den originale Robarkasse, som var med på Fregatten Jyllands første færd tilbage…

Folkene bag Copenhagen Boat Show 2019: Fordi det er super sjovt

Sådan lyder en lidt kæphøj bemærkning få dage før Copenhagen Boat Show åbner på fredag 30. august. - Men basalt set er udstillingen et ønsket om at give Sejler Danmark en fast udstillingsstruktur, lyder det fra Tempohuset, der står bag udstilling i Ishøj.

Floor Yachts viser ny slovensk E 4 frem fra Elan

Elan E4 er inspireret af VO 65 bådene med dobbelt ror, bred hæk, stejl stævn, chine på fribordet, moderne Seldén-rig, Harken-spil og blokke, stort cockpit, dyb T-køl. Nu vises båden frem i Ishøjs flydende udstilling.

Cilles Bianca 420 til salg på mitbaadmarked.dk - nu også åben båd

Helt gratis kan du lægge din båd eller udstyr til salg på mitbaadmarked.dk, der har fået et gevaldigt løft. Her kan læse om Cille og Christians Bianca 420, som de har krydset Altanten i med familien fra København. Søndag 25. august er der åben båd.