Gå til hoved-indhold

Canova på 43 meter med 9 meter lang foil klar til premiere

Baltic 142 er en 43,3 meter yacht bygget på finsk værft. Båden står næsten klar, og har blandt andet en 9-meter lang foil, som skal give mere stabilitet, når den opnår hastigheder over 20 knob.

Kitesurfer underafkølet ved Nyborg i fralandsvind - kunne ikke komme i land

To instruktører ved Marinehjemmeværnets skole på Slipshavn ved Nyborg stoppede undervisningen og sprang i gummibåden for at hente en underafkølet og let chokeret ung mand, der trods gentagne forsøg ikke kunne kitesurfe ind til land.

Lynæs Marinecenter til salg - giver overskud

Forretningen er den eneste af sin art i havnen og er en sund forretning, som genererer et fint overskud på trods af, at der holdes lukket i vinterperioden, fortæller butikshop.dk. Se her, hvad butikken i Nordsjælland koster.

Politiet får nu designet deres første politibåd - Svendborg-værft står bag alu-RIB

Det nye udryknings- og indsatsfartøj til Københavns Politi er konstrueret og udviklet i et tæt samarbejde mellem Teit Kjeldersgaard fra Svendborg Yachtværft og Københavns Politi. Med 500 heste på hækken er topfarten på over 50 knob. Søsiden var med til testsejlads i Svendborgsund.

Millionærnyt: Superyachten MM725 på 73 meter kombinerer cruise og luksus

Tidligere på året blev den moderne MM725 yacht præsenteret af Malcolm McKeon Yacht Design. Nu præsenterer de endnu mere af interiøret på den 72,5 meter lange yacht, blandt andet glaspanel og en uforstyrret masterkahyt.

Franskmand har drevet 2500 sømil over Atlanten i en tønde

I slutningen af 2018 forlod den 72-årige franskmand Jean-Jacques Savin de Kanariske Øer i en tønde. Målet er at drive til Caribien, og han er godt på vej til at gennemføre dette.

Jeanneau går nye veje - designer Sun Loft 47 til unge chartersejlere

Som det første værft lancerer franske Jeanneau en sejlbåd, der er målrettet udlejning. Båden skal gøre det billigere for de unge, moderne familier at tage på sejlerferie.

Laserjollen ændrer navn til ILCA

Laserjollen får nyt navn. Det er netop offentliggjort af The International Laser Class Association, ILCA. Fremover bliver alle nye Lasere solgt under navnet 'ILCA Dinghy'.

Ældre H-båd sprøjtes til højglans med Awlgrip-maling som superyachts bruger

Det er ingen tilfældighed, at Awlgrips GH-maling bruges til superyachts. Det er nemlig utroligt stærkt og hårdt og dermed svært at ridse. Samtidig har malingen et ekstremt UV-filter, det skinner og kræver næsten ingen vedligeholdelse. På Horsens Yachtværft får en H-båd Awlgrip i cockpit og på dæk.

Maxi 68 strandet på Mallorca - ejer efterlyses

Ejeren af en svensk Maxi 68 efterlyses. Båden er drevet op på land efter en storm i bugten Port de Pollenca på Mallorca.