Gå til hoved-indhold

Ledninger i ældre både er ofte for tynde - kan udløse kortslutning

Det siger elektronikekspert Henning Wermuth, der driver Marine Electronic i Risskov. Køleskab, oliefyr og kortplotter, kræver at bådenes el-anlæg ofte skal opgraderes.

X-Yachts viser nye modeller frem til åbent hus

Haderslev-virksomheden slår dørene op og viser de nye X-Yachts frem fra 9. til 11. november. Se også den nye X46er, som minbaad.dk testede i sidste uge.

Troels Kløvedal-udstilling hitter i Aarhus - folk er berørte

Naturhistorisk Museum tredoblede besøgstal den første dag da udstillingen "Frihedens værksted - Kløvedal og livet med Nordkaperen". Kronprins Frederik indviede udstilling.

GPS på stjålet jolle vækkede ejer i Kerteminde

Tre joller blev stjålet, men hurtigt opdaget, da der var gps på den ene jolle.

Seniorsejlerne med almindelig løn svigtes med nuværende statsafgift

Den typiske sejler er mellem 50 og 70 år og har en almindelige indkomst, slår Danske Tursejlere fast efter organisationen har gransket tallene for mere end 12.200 medlemmer.

Næsten 200 lystbåde ødelagt af orkan i Rapallo ved Genova

Byens havn i Rapallo, syd for Genova, blev alvorligt ramt af orkan. Omkring halvdelen af havnens 390 både blev ødelagt, mange af dem var store, dyre både.

Ny maritim husbåd fra Kragenæs Marina Lystcamp kan lejes

Kragenæs Marina Lystcamp på Lolland lancerer ”ferieboliger på vandet” – man kan opleve premiere-modellen på bådudstillingen i Fredericia til februar. Husbåd kan lejes fra påsken.

Trailere og 6 både auktioneres nu væk til spotpriser i Lynetten Havn

Frem til 8. november kan du byde på trailere og både i Lynetten Havn på Refshaleøen i København K. Er du interesseret kan du sende en mail og fx byde 50 kroner og se hvad der sker.

Oppusteligt vinge-sejl fungerer som en paraglider

Se en 5,5 meter sejle med 42 kvm oppusteligt Nacra Airfoil vingesejl på Genevesøen i Schweiz. Inflated Wing Sails, IWS-sejl, går 13 meter i vejret. Det kan revolutionere sejlsporten, mener producent.

Molich-bådene Thyra og Svanen opgraderet med nye Seldén master og rig

Marinens sejlbåde er blevet bedre sejlende med nye master og bomme. Bådene er fra 1960 og 1961. De blev tegnet af skibsingeniør Poul Molich. Vi mødte besætninger da de var i Aarhus.