Gå til hoved-indhold

Let Torqeedo Power-batteri fra BMW giver lang brugstid

Nyt let, vandtæt lithium-batteri, Torqeedo Power 48-5000, tilbyder flere kræfter og længere brugstid kombineret med høj sikkerhed. Batteriet lades op på tre timer med flere ladere.

Se populær Bavaria 37 på udstillingen i Ishøj i weekenden

De 37 fod er eftertragtede hos sejlerne, fortæller Dansk Marine Center i Aarhus. I Bavaria 37'eren kan frit vælges mellem to eller tre kahytter. På fredag åbner udstillingen i Ishøj kl 10.

Besætningen på sunkne Svartlöga havde trænet i redning

Mandskabet på den ombyggede svenske minestryger, der gik til bunds i weekenden i Den Engelske Kanal, vidste, hvad de skulle gøre, da skibet væltede.

Træskibet Svartlöga fra Aarhus sank i Nordsøen - 11 reddet

Den hollandske kystvagt reddede lørdag aften 11 passagerer fra træskibet Svartlöga, der kæntrede efter et voldsomt vindstød. Sejlere kom i redningsflåde, siden sank båden.

 

14 udspringere hoppede 27 meter ned fra Operaen foran sejlere

Lørdag var Red Bull Cliff Diving tilbage i København, da 14 af verdens bedste udspringere foldede sig ud fra den ikoniske rampe på taget af Operaen. 45.000 så på.

Horsens Yachtværft klar med gode råd til besøgende på Ishøj bådmesse

Horsens Yachtværft vil på Ishøj bådmesse fra 31. august være at finde på en 50 fods offshore båd Pepto Bismol, hvor besøgende kan få råd om vinteropbevaring, renovering og meget andet.

Se både og udstyr i Marstrand og hos Hallberg-Rassy på Orust

I dag og frem til søndag 26. august er der Åbent Værft hos Halberg Rassy på Orust samt Marstrand Boat Show. Danske VetusOnline.dk møder også op begge steder.

Rudkøbing-tvillinger sejler stadig 120-årig lodsbåd Ejno

Ole og Nils Gotfredsen fra Rudkøbing var som niårige med til at hente lodsbåden Ejno til deres far i 1950. Fyns Amts Avis sejlede en tur med Ejno.

69-årig fuld sejler skabte panik i Kerteminde - sejlede ind i kajen

Ambulance, politibil, brandbil, båd og dykkere var ved Sydstranden i Kerteminde. Over dem fløj en helikopter, man frygtede drukneulykke, men der var ingen grund til panik, sejleren ramte selv kajen.

Familiebåden Hanse 348 vises frem på Ishøjs Flydende

Når der er Båd- og Vandsportsmesse fra 31. august til 2. september i Ishøj, har Reese Marin taget den nye Hanse 348 med.