Gå til hoved-indhold

Dansk Sejlunion: Vandscooterlov rammer skævt

Der er gode elementer i regeringens lovforslag om skærpede krav til vandscootere og speedbåde. Men kravet om objektivt ansvar skyder langt over mål, påpeger Dansk Sejlunion i et høringssvar.

VO 65er til salg - køb og kom først i mål

Tidligere Volvo Ocean Race båd sejlet af kvinderne fra Team SCA er bygget om og sat til salg for 995.000 euro, cirka 7,5 mio. kroner.

Sejler udgiver bog om 29er sejlads

Jens-Philip Dehn-Toftehøj har netop udgivet '29er manualen'. En bog med gode råd til teknik og manøvrering af 29eren på en bane.

Sådan træner du på båden

Julegave-idé: Blok og tov. Noget du skal købe for at kunne træne på båden. Det er nemlig nemt at holde formen ved lige til søs.

24 containere tabt i Nordsøen

Natten mellem fredag og lørdag mistede et tysk containerskib flere containere. Ti er lokaliseret af den hollandske kystvagt.

Ikke kun et VM - også en maritim folkefest

Der er lagt op til den helt store maritime folkefest når VM afholdes i Aarhus i sommeren 2018. 100 aktører vil blandt andet stå for afprøvning af nye typer sejlads og musikalske indslag.

Yanmar køber danske Flexofold

Yanmar har annonceret at de har købt det danske firma Flexofold, som i Egtved leverer foldepropeller til sejlbåde.

Dansk kitesurfer svæver 277 meter oppe efter Volvo-båd

277 meter over havets overflade svævede Nick Jacobsen forleden efter VO 65eren Brunel. En ny verdensrekord, måske med inspiration fra vovehalsen Alex Thomson.

To blæsende dage med forhøjet vandstand

Et blæsevejr rammer af to omgange Danmark torsdag og fredag. Særligt den jyske vestkyst er i farezonen. I Esbjerg stiger vandstanden med over to meter.

ClubSwan 125 på vej - verdens hurtigste enkeltskroget

Manden, der har designet vinderbåde i Volvo Ocean Race, Juan Kouyoumdjian, har igen arbejdet for Nautor Swan. Designeren taler om verdens hurtigste enkeltskroget sejlbåd.