Gå til hoved-indhold

Familie med børn i Wayfarer reddet i Svendborg

Redningsmænd på Hjortø-båd: Vi gjorde bare det, vi skulle, siger de til fyens.dk efter de hjalp familie, der lå i kæntret båd de havde lejet.

Sejler fik ødelagt båd i Asaa - for lidt vand i sejlrende

Rune Dyrvig og familie fra Bogense fik traumatisk oplevelse, da Contrast 36 gik på grund i indsejling i Asaa syd for Sæby. Ror knækkede af. Se TV2-optagelse. 6 uger baby var om bord.

Sejlbåd drev under bro i Aalborg og knækkede mast

Motor gik ud, hvorefter båden drev under jernbanebro så masten satte sig fast og knækkede, skriver Nordjyske. Redningshelikopter var ved stedet og hang i luften i ti minutter. Se foto.

Rejsegilde på Aarhus Int. Sejlsportscenter

Er man vild med arkitektur og sejlsport, så sæt kryds i kalenderen torsdag 10. august 2017. Byggeri har været i gang i 20 måneder. Det skal stå klart før VM sejles til juli næste år.

 

Signe drøner ind i betonbro før tur fra Bermuda

Det er nu 10 døgn siden, vi forlod Bermuda med kurs mod Azorerne. Vi startede med at sejle ind i betonbro med 70 gæster som tilskuere, fortæller Signe Storr fra Atlanterhavet via satellit-telefon.

Flydende Bådmesse i Ishøj med 250 både

Sommerens bådmesse i Ishøj Havn 1. til 3. september 2017 ser allerede nu ud til at blive et tilløbsstykke. Næsten alle pladser er udsolgt.

Første Faurby 460E solgt - levering i foråret 2018

Faurby Yacht har i flere år haft forespørgsler på større Faurby end hidtil bygget. Nu er den på vej i Lunderskov. Designet af konstruktør Lars T. Olsen fra Danish Marine design.

34 druknede i 2015 - rekord lavt tal

De fleste drukner i havnene. I 1970 mistede 139 personer livet, og i 2015 er antallet faldet til 34, som er det laveste målt nogensinde.

34 druknede i 2015 - rekord lavt tal

Antallet af registrerede drukneulykker i Danmark er rekord lavt. De fleste drukner i havnene.

Læserbrev: Duelighedsbeviset som begrænsningens kunst

Der er mange meninger om, hvor detaljeorienteret undervisningen til duelighedsbeviset bør være. Finn Jørgensen, underviser i duelighedskurser i København, kommer her med sit bud.