Gå til hoved-indhold

Tilmelding til Palby Fyn Cup 2018 med Early Bird

Tilmeldingen til Palby Fyn Cup 2018 er netop åbnet. I år kan det betale sig at tilmelde i god tid, der er nemlig tilføjet et "Early Bird"-koncept.

Reese kaldte Paul Elvstrøm til H-båds-standen i 70erne

- Men Paul var slet ikke i Hamborg dengang, men det gav nysgerrige besøg, da vi solgte H-både, forklarer 71-årige Henrik Reese, der har udstillet 41 år i Hamborg. Nu ser han tilbage.

Schultz Sejlmageri fylder 120: - Den stærkeste overlever ikke altid

Held og evnen til at tilpasse sig er vigtig i bådebranchen, fastslår Preben Schultz. Sejlmageren holdt med en fast hånd på roret kursen gennem krisen, og kan nu overdrage firmaet til sønnen Nicolai.

Unfair forsikringsafgift - underskrifter mod den gør indtryk

9900 underskrifter fra fritidssejlere mod urimelig forsikringsafgift, gør indtryk på Andreas Steenberg, Radikale Venstres medlem af folketingets skatteudvalg.

Sidste bådmesse i Hamborg måske - Nordship beklager det

I 56 år har der været hanseboot-udstilling. Dengang kostede det 6 D-mark at komme ind. Men frem til på søndag er der GRATIS adgang for danskere. Jørn Olesen fra Nordship er trist over lukning.

Tordenskjolds-Pris gik til besætning på inspektionsfartøj

Tordenskjolds-Prisen 2017 gik til besætning på Inspektionsfartøjet 'Knud Rasmussen', som reddede trawler fra forlis i februar 2016. Tordenskjolds fødselsdag blev fejret med stort søslag i Københavns Havn.

Ligaholdene dropper vinterpausen

Det varme sejlertøj er pakket i ligasejlernes tasker, når besætninger vinteren over kapsejler flere steder i landet. Det sociale og boathandlingen skal være i top til 2018-sæsonen.

Nykredit Sailor of the year 2017 går til OL aspiranter

Laser Radial sejlerne, Johan Schubert og Christian Winkler, begge fra Horsens Sejlklub, vinder Nykredit, Sailor of the year 2017.

America's Cup: Spithill og Oracle jagter igen titlen

Jimmy Spithill beskriver det som en af de hårdeste oplevelser nogensinde, da han og Oracle Team USA mistede America's Cup titlen i juni 2017. Oracle og rigmanden Ellison står bag Spithill

Irsk optimist hold trænede i 40 knob

Irland blev i weekenden ramt af stormen Brian. Optimistjoller var ude at træne i over 40 knobs vind. Irish Sailing har nu udstedt redegørelse over situationen.