Gå til hoved-indhold

Amerikanske kvinder drev rundt i 150 dage og overlevede

To amerikanere og deres to hunde flød rundt på Stillehavet i 150 dage efter et motorhavari. Frysetørret mad, havregryn og vandrensning reddede dem.

 

Volvo XC 40 vist frem i Alicante - kan trække stor båd

XC 90 og XC 60 har fået en mindre kusine, en XC 40, der er firehjulstrukket og kan trække en trailer på 2100 kilo, lover Jan Larsen fra Volvo Car Danmark.

22 fods sejlbåd grundstødt i Storstrømmen

Torsdag sidst på eftermiddagen kom en 22 fods sejlbåd uden mast i problemer, da båden gik på grund vest for Storstrømsbroen. DSRS Vordingborg blev tilkaldt.

Overraskende handel: Helly Hansen overtager Musto

Det populære bristiske sejlsportsbrand opkøbes nu af outdoor-producenten Helly Hansen. Salget skal udbrede Musto internationalt.

Volvo-rygte: Rome Kirby sejler for AkzoNobel

Amerikanske Rome Kirby har skrevet kontrakt med team AkzoNobel Volvo Ocean Race, lyder ubekræftet rygte. Et hold hvor også Sehested er med. Kirby har tidligere deltaget i både VOR og America's Cup.

80 cool billeder: Stem på årets sejlerfoto 2017

Store bølger, sovende kølbådssejlere og kæntrede både. Sejlsportsfotograferne har igen nogle af verdens dygtigste sejlere i linsen, når de bedste fotos fra den forgangne sæson skal findes.

Luffe Yacht går op i størrelse

Den nye Luffe 58 er specialdesignet på Luffe's værft i Kolding. Båden skal være nem at manøvrere, og der er blandt andet en dæksalon at finde på de knap 18 meter. Båden udstilles 11. og 12. november til åbent hus.

Grand Soleil 34 nomineret til European Yacht of the Year

Lige nu tester BådNyt, som minbaad.dk arbejder for, lige nu i Barcelona, hvor vi tester den italienske Grand Soleil 34, der både er til tur og ræs.

25 knapper på Hallberg-Rassy 44erens instrumentpanel

Magnus Rassy demonstrerer i European Boat of the Year 2018 at der er cirka 25 knapper at trykke på ved instrumentpanelet, da vi tester for BådNyt.

Det koster transporten til vinterhal

Se nu den samlede pris på vinteropbevaring, når transporten medregnes. Minbaad.dk tjekker priserne fra fire vognmænd i Jylland, på Fyn og på Sjælland.