Gå til hoved-indhold

Watergames lancerer nu E-learning – en genvej til færdigheder for sejlere via selvstudie

Sejlerskolen Watergames kommer nu med omfattende program af e-learning, hvor sejlere kan få ny viden og nye færdigheder til bl.a. selvstudie online til duelighedsbevis, Yachtskipper 3 eller VHF-certifikat. Selve eksamenen er også online. Se eksempel på E-learning video.

Med VM-bronzen i hånden nomineres Anne-Marie Rindom til titlen som Årets Sportsnavn 2023

Med nomineringen træder ILCA-sejleren ind i det fornemme selskab, der blandt andet tæller Tour de France-vinder Jonas Vingegaard og badmintonspiller Viktor Axelsen. Kun én kan modtage prisen ved det store Sport 2023-show den 6. januar.

Generationsskifte i True Boat Builders ApS - Nordships grundlægger Lars Buchwald sælger til Thomas Dan Hougaard

Der er nu generationsskifte i True Boat Builders ApS, der producerer kvalitetslystbåde under mærkerne Faurby, Nordship og Nordic Cruiser. Generationsskiftet omfatter også Nordship & Faurby Brokers ApS, der handler med brugte både. 70-årige Lars Buchwald vil nu sejle i sin Nordship med hustruen.

Katamaran fra USA fundet på Spaniens kyst - fandt skipper død ombord ved Azorerne

En Lagoon 400 katamaran er dukket op flere måneder efter afgang fra USA. Torsdag den 9. november skyllede den op, uden skipper og med en besked spraymalet på siden. Hør om de forskellige historier i videoen her.

Gamle elever fra Georg Stage med borgerforslag - to årlige togter er nødvendige ellers svigtes 63 elever

I det nyeste udspil fra regeringen er bevillingen til at give Georg Stage to togter om året ikke længere med. Dette har sat gang i bekymringerne fra gamle elever, der nu har oprettet et borgerforslag.

Watergames bogen Duelighedsbevis har al pensum

Måske et julegaveønske. Pensum i denne bog er skrevet med fokus på at gøre indholdet let at forstå med forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler kan virke uoverskuelige. 

Ti råd: Sådan behandler du båden i vandet om vinteren

- Det er vigtigt at føre tilsyn jævnligt om vinteren. Især når det går fra frost til tø, kan låseringen springe op på skroggennemføringerne, siger Gert Toft fra Pantaenius, der har sager hvert år, hvor både synker.

Den historiske turistattraktion MS Castor kan blive din - sat til salg for under en million

En unik mulighed for at stå bag roret på det historiske fartøj venter i Bogense. Et fartøj, der står klar til at modtage passagerer, oplyser ejerne.

 

I kølvandet på Troels Kløvedal: Forfattersamtale med datteren Lærke Kløvedal, der savnede sin far

Med erindringsbogen "Sømærke" fortæller Lærke Kløvedal på M/S Museet for Søfart i Helsingør om at vokse op i en familie af eventyrere og idealister, men selv savne kort og kompas til virkeligheden. Hun havde en far der sejlede på de syv have og fyldte meget, men ikke så meget i datterens liv.

Fonde i Aarhus slår sig sammen og fyrer ledelsen - jagter i stedet ny centerleder

Sailing Aarhus og Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter siger farvel til deres to ledere, hhv. Jon Koch Hansen og Thomas Capitani. De to organisationer vil slå pjalterne sammen. Målet er at sikre de bedst mulige betingelser for sejlsportens udvikling i Aarhusområdet.