Gå til hoved-indhold

Hallberg-Rassy-boss gør bådene bredere agter

Hallberg-Rassy er ikke blandt de billigste både. Den nye Hallberg-Rassy 44 koster fra 4,5 mio. kr. - Den nye 44er er mere moderne, siger Magnus Rassy til BådNyt og minbaad.dk på Boot.

Få kunst på bådens skabslåger - som på Faurby 363E

Kunstneren fra Kolding, Eva Joensen, har frisket den danskbygget Faurby 363E op. Vi så det på Boot-udstilling, der slutter søndag.

Boat Show: Verdenspremiere på windfoil

Windsurf med foil er ny disciplin i OL måske i 2024. I Fredericia til februar kommer udstyret for første gang i almindelig handel, forklarer forhandler Torben Kornum.

X-Yachts vil ikke stå tilbage - udstiller X6 på Boot

På Boot udstilles der kæmpe både fra Solaris, Hallberg-Rassy, Beneteau og Swan. - Vi vil ikke stå tilbage for det, forklarer X-Yachts ejer Ib Kunøe til minbaad.dk.

Bavaria sprænger rammer på Boot med største stand

24 både har Bavaria på deres 3800 kvadratmeter store stand på Boot, der slutter på søndag. Bavaria 57 og Bavaria R40 har premiere. Dansk forhandler er på stedet.

Sejlerfamilie bliver reddet på Atlanten

Hanse-båd med tre voksne og to børn på ni og syv mister roret tæt på Barbados. Se familien blive reddet efter tre dage i 4 til 6 meter høje bølger.

PS Rigging bygger nu Drage-master for Southern Spars

PS Rigging overtager produktionen af Southern Spars' Drage master til hele verden. Det sker efter Southern Spars lukker værksted i Rødekro.

5 brugtbåde under 10.000 kr.

Kom billigt på vandet. Både i 20-fods-klassen indbyder til sejlads for begyndere og øvede. Se bl.a. Impala 20.

Dansk virksomhed vil sælge katamaraner til England og Norden

Fem af ACT Boats’ katamaraner er allerede på sejlerskole i England. Også Kina og Estland er interessante markeder, mener indehaver, Gert Larsen fra Vordingborg.