Gå til hoved-indhold

Vind Musto-tasker fra Houseofsailing.dk i ny konkurrence

Tidligere Musto-importør Svend Balkert sætter tre store Musto-tasker ind som præmie, i ny minbaad.dk facebook-konkurrence.

Vi prøver Yamahas hurtigste vandscooter - topfart 69 knob

Minbaad.dk var i Svendborg tirsdag og prøve Yamaha FX SVHO HK til 149.900 kr. Vandscooteren er virkelig sjov at sejle, men man er bange for at blive smidt af. Vi ku slet ikke gi fuld gas.

Proffer vælger Kaenon solbriller med patenterede linser

- De meget lette og polariserede SR-91 linser, er kendt for at reducere blænding. Og er slagfaste og giver knivskarp klarhed, siger ny importør af kendis-brillen, der typisk koster fra 1900 kr.

Efterlysning efter frækt tyveri af to trailerbåde i Rungsted

En Askeladden 605 og en Sea Ray 220, som stod på ShipShape’s salgsområde ud mod Strandvejen er stjålet fra Rungsted Havn. Bådene udgør til sammen en værdi på over 400.000 kr.

Ugens Svinetræning - løb 5 intervaller af 45-60 sek. på bakke

Højdemeter kalder idrætsprofessor og sejler Jens Bojsen-Møller øvelsen, hvor han med kollega løber på en stejl bakke. Se hvordan.

Danmarks største sejlerskole Watergames nu også i Aalborg

Watergames udvider deres aktiviteter til Aalborg, således der nu også i nordjylland kan tilbydes intensive kurser til fritidssejlerne.

Signe: St. Martin - den venlige ø - hvis man ikke kommer for sejl

- Jeg har en gang i et rejsemagasin læst, at St. Martin må være den venligste ø i verden, magasinet havde dog ikke taget højde for de tilfælde hvor folk kommer sejlende til, fortæller Signe Storr.

Derfor skal du bære redningsvest

Se kort filmklip, som starter godt. En læser har sendt linket frem fordi filmen gjorde et stærkt indtryk på ham. Det gør den måske også på dig.

Yamaha-motorer til vands og lands på Bakken

Lørdag 26. april bliver Bakken omdannet til en mindre motor-udstilling, når Yamaha-forhandlerne på Sjælland og Fyn holder ”Yamaha på Bakken 2014”.

Herlig men dyr hybrid-cykel uden kæde til båden

Minbaad.dk har prøvet Mando Footloose cyklen til 30.000 kr. Dyrt ja, men den er en fornøjelse at cykle på og så kan den pakkes sammen til båden.