Gå til hoved-indhold

Interview: Ny Elvstrøm Sails boss vil tjene penge

I denne uge møder vi Niels Bjerregaard, der nu afløser CEO Claus Olsen. - Selvom man vækster, som Elvstrøm Sails gør for tiden, så skal der også være profit, siger Bjerregaard.

Omega 34 er fundet - drev 100 meter under vandet

Et af ofrene for orkanen er en Omega 34 fra Frederikssund, der blev sænket af en drivende flydebro i beton. - Den blev ramt i fribordet, siger Topdanmarks Sven Holmbo. Se fotos.

Advokat forudser retstvister om væltede både på land

Ingen kæde er stærkere end det svageste led – refleksioner over den forgangne storm. KDY-sejler og advokat Henrik Andersen tager ordet efter orkanen den 28. oktober.

Niels Jeppesen fortæller om ny 60 fods cruiser X6

- X6 er en båd, der har alle X generne på plads. Det er X-Yachts første i en potential ny serie af super moderne komfortable cruisers, siger designer Niels Jeppesen til minbaad.dk.

Se rullestorsejl og både i Hamborg - gratis adgang lørdag og søndag

Det er nu du skal starte bilen og køre til hanseboot. Vi har været der og kan anbefale en tur til udstillingen. Husk pas, så er der gratis adgang. Se fotos.

Advokathjælp til afmelding i skibsregistret - Dansk Sejlunion samler sager

Kan sejlere ikke dokumentere, at de ikke længere har gæld i båden, er det en omfattende proces at afmelde skibsregisteret. Dansk Sejlunion og advokat samler nu sagerne.

Faaborg blev også ramt

Min vindmåler viste en middelvind på 36 m/sek. og vindstød på 42,5 m/sek. fra syd-syd-vest, fortæller Albin Vega-sejler Søren Peder Jensen, der sender fotos. Selv fik hans båd kun få skrammer.

Åben forkøje i ny fleksibel Oceanis 38

Verdens største lystbådeproducent, Beneteau Group, kommer ofte med banebrydende ideer. Og denne Oceanis 38 kan forvandles fra tur til kapsejlads med moduler. Se hende i Hamborg.

Indbrud fører til konkurs af Havnens Marine Center

- Konkursen skyldes desværre til dels det indbrud vi havde tidligere på året hvor tyve slap af sted med varer for godt 200.000 kr. netto, siger ejer af Havnens Marine Center, Søren Nielsen.

Topdanmark: Skader på både er værre end i 1999

Orkanen kommer alene til at koste Topdanmark 5 - 10 mio. kroner. - At orkanen startede i syd overraskede mange, siger Sven Holmbo fra Topdanmark. Sunket båd er forsvundet i Frederikssund.