Gå til hoved-indhold

Gert Toft fra Pantaenius øger omsætningen

Vi var til 50 års fødselsdag hos Gert Toft, chef for Pantaenius i Danmark, Sverige og Norge. Et firma der på 12 år har øget omsætningen med 500 procent.

TV: Sejlbåd kæmper gennem brænding

Det er perfekt vejr for surferne på de levende billeder, anderledes forholder det sig for en sejlbåd, der har sine udfordringer for motor.

Flerskrogs-bossen Jens Quorning er nu voksen

Vi besøgte Jens Quorning på Quorning Boats i sidste uge, hvor bådebygger og flerskrogseksperten blev 50 år. Vi tegner et lille portræt. Se også ny Dragonfly 32, der er klar til juni.

Køb Drabant 24 på mitbaadmarked.dk

Se hvad du kan få af sejlbåd for 42.000 kroner. På minbaad.dks bådmarked er det gratis at sætte sin båd til salg. Nye og mest sete både vises på minbaad.dk

Elvstrøm 717 Projekt: Nyt rorsystem samt støbning af sværdkiste

Jesper B. Larsen skrider fremad med sin gamle Elvstrøm 717 som efterhånden har gennemgået en del modificeringer

Tidligere gast: Hr. Møller var en fintfølende rorsmand

Det siger tidligere ansat på KLEM-bådene, Peter Thagaard Olesen til minbaad.dk. Han sejlede Swan 60 og X-73 med Mærsk Mc-Kinney Møller fra 2000 til 2003.

Hollandsk krydsfiner-Racer vil skabe ny klasse

Hollænderne fra Waarschip er med model 700 LD klar med en ægte racer. Et selvbyggersæt tilbydes der dog ikke længere.

Sejleren Mærsk Mc-Kinney Møller er død

Den aktive sejler, der havde sin Swan 82 liggende i Tuborg Havn, er død i dag. Han blev 98 år. Se galleri midt på minbaad.dk

TV: Bådejer Allan Jensen reddede 21 liv på Utøya

Allan Jensen var en helt i et virvar af massemord og kaos, og en mand som trodsede al sund fornuft og sejlede mod øen for at redde de unge fra Breiviks kugler.

TV-drama: Rundt om jorden på 45 dage

Banque Populaire der har rekorden rundt om jorden har produceret en video, der belyser turen fra de dramatiske og spændene vinkler