Gå til hoved-indhold

Hastighed på minbaad.dk banket i top

Det tager nu kun 0,2 sekunder at klikke ind på en artikel på minbaad.dk, før tog det 4-5 sekunder, men det er slut nu.

Sprød X-35er sælges på mitbaadmarked.dk

X-35 er 2/3 kapsejlads og 1/3 tursejlads. Båden er sjov og hurtig at sejle, men kræver øvelse hvis man skal være med i toppen af feltet, fortæller X-35 sejler Kristian Løftgaard.

 

Lorenzen: Ny TV-kanal viser måske sejlsport

En ny TV-kanal kan give mere sejlsport og et samarbejdet med Danske Spil kan åbne op for nye muligheder. Tænk fx at se live TV fra Big Boat Challenge, hvor man spiller på resultaterne?

Søværnet overtager dele af Farvandsvæsenets opgaver

Farvandsvæsenet blev nedlagt den 3. oktober 2011. Fra januar 2012 bliver flere af Farvandsvæsenets opgaver overført til søværnet.

Sejlerbogen - Danmarks nye bog om sejlads

”Både modigt og meget befriende at se en ny bog håndtere den vanskelige disciplin det er at formidle glæden og fascinationen...” siger Jesper Bank om bogen, som journalist Øyvind Bordal har skrevet.

Både sunket ved Sjællands nordkyst i stormen

Storm og højvande i kombination, er gået hårdt ud over Gilleleje havn og nordkysten. Flere både er beskadigede, flere er sunket, og mange veje var lukkede.

Storm over Danmark –forhøjet vandstand

Søndagens storm over Danmark var heftig, men skaderne er til at overse. Nu er der varsel om forhøjet vandstand i Limfjorden og Øresund, så det er på tide at få tjekket fortøjningerne.

X-40 skydes af på mitbaadmarked.dk

X-40 sejler Bo Bøje skifter til Xp44. Derfor er båden nu til salg på mitbaadmarked.dk. Læs om en fire år brugt X-40 med to år yngre kulfibermast og Park Avenue Bom.

Weekenden byder på storm

Weekenden kommer til at byde på kraftig vind. DMI varsler forhøjet vandstand. Har du checket båden for nyligt?

394 fods superyacht vækker opsigt på Mallorca

Vi møder alu-superyachten A, som kan sejle 27 knob. Hun har 24.000 hestekræfter og ejes af den russiske milliardær Andrey Melnichenko på 39 år.