Gå til hoved-indhold

Analysekit kan teste om du har dieselpest

Diesel analysekit er en effektiv test, der tillader dig at overvåge niveauet af bakterier og svampe i dit brændstof i din motor- eller sejlbåd.

Fire nye italienske Chranchi-både i Cannes

Se Chranchi's fire nye motorbåde på Cannes Boat Show den 11-16. september, herunder den nye Panama-serie. Du kan møde importøren ShipShape i Cannes.

Sejler døde da bom slog ham i vandet

En fatal sejlbåds-ulykke kostede onsdag aften en 63-årig mand livet i bølgerne ud for Hundested i Nordsjælland.

Limfjorden Rundt har nu 25 år jubilæum - ny bog

61 gamle sejlskibe sejler Limfjorden Rundt mandag 10. september. Start i Løgstør. I morgen udkommer en ny bog om sejladsen i 25 år.

Ny bog om dansk families sejltur i Middelhavet

17. september udkommer 'Skibet er ladet med eventyr - to år i Middelhavet'. Malene Wilken tog med mand og to børn på tur i en Vindö 40.

TV: Fører kastet væk fra rattet - fem på hospital

Pas på kræfterne. Båd kommer ud af kontrol, og passagererne væltes omkuld og slynges rundt i båden, som var de tøjdukker. Uheldet skete i Missouri i USA.

 

SAP Extreme Sailing Team lancerer nyt site

Sapextremesailing.com er i luften. Deepdesign.dk står bag. Se hvordan et profhold brander sig.

Orust-udstilling - også i morgen

Nåede du ikke messen i Egå, der chancen igen i morgen. Oppna Varv messen i Ellös åbner kl. 10 og holder åbnet til kl. 18:00., fortæller Hanse-forhandler Morten Nielsen.

Ulykke mellem vandscooter og gummibåd

Ved Norsminde sejlede en vandscooter og en gummibåd sammen så blodet sprøjtede. Forinden sejlede vandscooteren rundt om det ældre ægtepar i gummibåden.

Konen styrede - manden fik spritbøde i Sverige

Dansk par vil ikke betale bøde som manden, der var beruset fik. Konen styrede motorbåden, men manden gav en kommando og det blev dyrt.