Gå til hoved-indhold

Kvindelige sejleres foretrukne facebook-foto

Lige nu er sejlerkvinder meget begejstret for billedet her. I hvert fald florerer det som en steppebrand på facebook, kan vi dagligt læse.

Danish Yachts leverer avancerede fartøjer

Skagen-værftet har fået ordre på en række topmoderne fartøjer af typen SeaStrider. Det er de første SWATH-fartøjer i verden, der bygges i kulfiber.

Sejler står bag Magten over havet - M/S Selandia

Se udsnit af den nye dramadokumentariske film ’Magten over havet – M/S Selandia’. Filmen er produceret af Anders Dylov og Chroma Film med støtte fra MAN Diesel & Turbo.

Tuco har ti nye ordrer på leverancer til skibe

Tuco Marine Groups specialisering på skibsbygning i kulfiber, skaber nu stor aktivitet på værftet i Faaborg. Brændstofsforbrug falder markant med kulfiber-færger.

Rungsted Havnemole ramt af massiv pakis

Fotograf og Drage-sejler Lars Stenfeldt sukker efter at komme på vandet. Han har netop sendt os et frisk foto fra Øresund.

M/S Selandia - et teknisk vidunder fylder 100 år

17. februar 1912 revolutionerede mortorskibet M/S Selandia søfarten med dansk udviklet teknologi, der stadig holder i dag - præcis 100 år efter. Det fejres nu med særudstilling.

Bavaria, Dufour og Greenline på Både i Bella

Floor Marine i Egå kører på den store klinge i København, da de er største bådudstiller på Både i Bella med 12 både.

 

Video med isskulpturer ved Geneve-søen

Det har været hårdt for flere både, der er sunket ved Geneve-søen. Se kort video.

Sibirisk kulde bliver væk - blæst på vej

Det er bare om at trykke kasketten godt ned over pandebrasken i nat og imorgen, hvis man skal ud i det danske vintervejr. 25 m/sek. er på vej.

Lettere at få bådlån med Santander

Santander Consumer Bank gør det nu langt lettere at låne penge til både med et nemt og sikkert bådlån igennem de danske bådforhandlere. Tempo Bådsalg er positive.