Gå til hoved-indhold

Sydbank lukker Søfinans

De senere år har Søfinans oplevet et faldende forretningsomfang der betyder, at Søfinans ikke kan drive en effektiv forretning.

Tall Ships Race til Aalborg i 2015

Det er igen lykkedes Aalborg kommune at blive værtshavn for det spektakulære Tall Ships Race i 2015. Sidst var i 2010.

120 både til DM i Fladfisk

DM i Fladfisk for små- og lystbåde gik forrygende med 120 både og 315 deltagere, ud for Onsevig på Nordvestlolland. - Der er start som i kapsejlads, fortæller Peter Dan Petersen. Team Løgn vandt bl.a.

 

Westergaard er forelsket - søger partner til delebåd

Lige blevet bådejer. Spritny Azuree 33 med lidt ekstra features. Den mest rummelige 33 fods på markedet. Og tilmed kan hun sejle, skriver Stig Westergaard om sin nye tyrkiske kærlighed.

Ny regering i Danmark - nye toner på gamle flasker

I går fik vi en ny regering i Danmark, og skal man tro på deres fremlagte regeringsgrundlag, så kan det godt betyde bedre vilkår for idræt. Men siger de ikke altid det...

50.000 kr. til Trine Abrahamsen

Mange sejlere er ingeniører, og OL-kandidat Trine Abrahamsensen er ingen undtagelse. Hun har netop fået et legat for sin forskning som Phd-studerende på DTU.

Farvandsvæsenet nedlægges

Ifølge en Kongelig resolution af 3. oktober 2011 skal farvandsvæsenet nedlægges og deres ansvarsområder fordeles på tre ministerier.

TracTrac søger datalog/ingeniør

TracTrac vil være verdens bedste til Tracking af sport. Man er godt på vej indenfor sejlsport, men har også ambitioner om at erobre andre markeder. Vil du på det vindende hold, så læs mere.

Hvilken bådtype?

Kim Specht fra Ringkøbing har taget et foto af en båd på Øresund, men han kender ikke bådtypen. Gør du?

18,3 procents øget omsætning hos Beneteau

Postitivt nyt i bådbranchen. Beneteau Group har omsat for 921,5 mio. euro det seneste år, en stigning på 18,3 procent.