Gå til hoved-indhold

Mahogni Snipe i bytte for stålkomfur

Henrik Reese donerede lørdag d. 2. april en Mahogni Snipe fra 1959 til Danmarks Museum for Lystsejlads. Jollen fik han i bytte for et stålkomfur til en Dynamic 4000.

Royalt Nyt: Kongeskibet klar til sommertogt

Kongeskibet Dannebrog markerer starten på sommeren, når skibet mandag 11. april kl. 14 hejser kommando på Flådestation Frederikshavn.

Familie på tre søger halvpart i kølbåd

Rona Kjær, mand og barn, er netop hjemkommet fra 16 år i udlandet. De er sultne for at komme ud at sejle, og søger nu med lys og lygte efter en halvpart i en kølbåd.

Efterskolelærer fra Præstø-ulykke er fundet

Kort før klokken 20 søndag aften blev den forsvundne lærer fra Lundby Efterskole, Michael Jørgensen, fundet druknet i Præstø Fjord.

Lykke: Se Cannes og dø

Byen er et miks af Rio med bjerge i baggrunden og sandstrand, men også New York med dyre butikker, som på 5th Avenue. For sejlere er her masser af både at se på. Jeg er i Cannes og tester Jeanneau.

Finn 'Beton' om sikkerhed: Mere sømandsskab

Sejlunionen har ikke ændret på sikkerhedsreglerne for trænere eller sejlere i kølvandet på vinterens forlis. Det fortæller træner Finn 'Beton' Jensen, som selv havarerede fornylig. Interview.

Masser af Delphia og Dufour sejlbåde ses i Randers

Sejlerliv i Randers holder åbent hus 9.-10. april, hvor der vises franske Dufour og polske Delpia sejlbåde frem. Det fortæller importør Peter Poulsen.

Jesper Bank forklarer Elvstrøm Sails underskud

Elvström Sails A/S tabte over 17 millioner kroner sidste år. Minbaad.dk har nu fået en kommentar fra salgschef og medejer, Jesper Bank, der siger at Elvstrøm Sails er en sund virksomhed.

Hempel i Lyngby fik historisk stort overskud

Hempel fik sidste år et overskud på 53 millioner euro, en fremgang på 19 procent - største overskud nogensinde, trods store prisstigninger på råvarer.

Forlis og sikkerhed hos Furuno - gratis foredrag - endnu ledige pladser

Det kan godt være at sikkerhed ikke er det mest sexede. Men når man er havareret i Nordatlanten kan det rigtige udstyr udgøre forskellen på liv eller død. Mød langturssejleren Henrik Elmer hos Furuno på mandag.