Gå til hoved-indhold

Vox pop: Stort nej til to udstillinger i samme år

5 udstillere ønsker tidligere rytme med udstillinger i København i lige år og i Fredericia i ulige år. Flere har nu meldt sig ud af brancheforeningen, Danboat, på grund af ny udstillingsstruktur.

Sejlerfamilie splittet ad

Den danske familie, der i en uge har været gidsler for somaliske pirater, er blevet splittet fra hinanden på et skib, hvor også andre gidsler skulle være, skriver norske vg.no.

Privat indsamling til danske sejler-gidsler?

Den danske regering forhandler af princip ikke med pirater, derfor står de danske gidslers pårørende alene om at indsamle penge til piraterne, skriver Politiken. Dinesen imod privat indsamling

Sejlbåde skal på fragtskib i piratfyldt farvand

Eventyrsejlere i piratfyldte farvande får deres deres båd transporteret med fragtskib. Det siger rederiet Clipper. Udenrigsministeriet råder også til den praksis.

Boat Show i billeder

På torsdag, fredag, lørdag og søndag er udstillingen stadig åben. Her er lidt af det vi så på den 24. bådudstilling i Fredericia Messecenter. På torsdag er der gratis øl og musik.

15.105 besøgte Fredericia Boat Show i 1. halvleg

Den jyske messe har mange besøgende, selvom der også kører udstilling i Bella Center i år. - Det er gået endnu bedre end forventet, siger firmaet Johs Thornam.

Positive besøgstal på Boatshow i Fredericia

I går var der 2.046 besøgende til udstilling i Jylland, det er kun ti procent mindre end på åbningsdagen i 2009. Projektleder Lars Søndergaard er tilfreds, siger han til minbaad.dk

DS strategirapport offentliggøres i dag

Arbejdet med en ny strategiplan for Dansk Sejlunion er færdig og ”værket” offentliggøres i dag kl. 14 på Fredericia Boatshow.

Hvem får flest besøg - Fredericia eller Bella?

Den store konkurrence starter kl. 13 i dag mellem Jylland og Sjælland og to udstillinger, hvor kun den ene støttes af brancheforeningen Danboat. Fredericia tror på 10.000 færre besøgende. Interview.

Præstø-ulykke: Koks i kommunikationen

Den øverste ledelse af det akutte beredskab på Alarmcentralen i Region Sjælland blev hægtet af under den tragiske kæntringsulykke på Præstø Fjord.