Gå til hoved-indhold

Danboat stemte for Bella

Danboats generalforsamling gav i går den siddende bestyrelse, med formand Lars Ive, mandat til udstillingsstrategi om årlige udstillinger i Bella Center og Marselisborg. Spørgsmålet er nu, hvad Fredericia Boat Show gør fremover?

Skæbnemøde i Bella i dag

Bliver bådbranchen delt i to efter dagens ekstraordinære generalforsamling? Flere jyske og fynske forhandlere ønsker nemlig ikke at udstillingen skal køre de næste fem år i Bella, som Danboat ellers har aftalt med Bella Center.

Se ny OK-jolle i Bella

Nakskov-sejler og skrap håndværker Freddy Ottosen har bygget en ny o'Donnell OK-jolle, der ligner en million. Vedligeholdelsesfri glasfiberjoller vinder ind i OK-klassen.

Forhandlere i Bella: Vi er ude af mørket

Om det er en motorbåd til 120.000 kroner eller en X-Yachts til adskillige millioner kroner er meldingen den samme i Bella Center. Der er efter to års krise atter gang i bådsalget.

RS100 take off i Bella

Den nye RS100 enmandsjolle er over startlinjen i Bella med tre både solgte i starten af udstillingen. Læs artikel fra minbaad.dks fotograf Søren Svarre.

match21: Ny sexet matchracer og klubbåd

Til juni flyder Greulich og Skouenborgs match21er. Lars Olsen har designet tremandsbåden, en konkurrent til Ynglingen. Pris: 200.000 kr. sejlklar. Se ny stregtegning.

Masser af plads i Bella

I går var der kun 1509 besøgende til Både i Bella mellem klokken 13 og 19. Men flere udstillere har alligevel et godt salg. 13.697 var på besøg lørdag og søndag.

Få bil med næsten gratis

Køb ny Dufour og få en Renault Twingo med gratis mod at være reklamesøjle i tre år.

 

Par nr. 7-vinder er vild med sejlads

Michael Mørkov, med en fedtprocent på 5, var i Bella og døbe den nye 33i fra Jeanneau. Vi talte med rytteren, der har sejlet DS 37er.

Helt sejlklar

Floor Marine fra Egå præsenterer i Bella, i samarbejde med Bavaria, et helt nyt koncept – Bavaria Cruiser ”Ready To Go”.