Gå til hoved-indhold

Nul-tolerance for ”sjö-fylleri” i Sverige

Hvis du skal sejle i svenske farvande i en større eller hurtig lystbåd næste sommer, så pas på hvad du drikker af alkohol. Svensk regering arbejder nemlig med et forslag.

 

Fronterne trækkes op til kommende udstillinger

Otte bådforhandlere, der repræsenterer 16 bådmærker, slår fast overfor den kommende Danboat-bestyrelse, at de ikke vil udstille i Fredericia. "Vi mener, at Danboats 5-årige strategi med Bella Center først skal afprøves," siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg.

Besøg hos Sailgroup Denmark

Nord for Århus arbejder 12 personer i den maritime industri, hvor der produceres Ullman Sails, alubomme, presenningerne GP Covers og meget andet. Vi besøgte Oluf Grønkjær og co.

Sejler undgår fængsel

Fuld speedbåde-sejler drønede ind i en mole i Århus med 20 knob så en passager omkom. Det koster nu seks måneder betinget dom og en bøde på 18.000 kroner, skriver jp.dk

Elvstrøm Sails søger sejlmagere og lærlinge

Flere ansatte fyres herhjemme, men Elvstrøm Sails i Aabenraa søger folk og det haster, forklarer produktionschef Ulf Jensen.

Her har ordet ”soltag” en hel ny betydning

Et bidrag til klimatopmødet. Green Wave 515 med solpanler på taget forener det bedste fra to verdener. Driftsomkostninger: én krone per sømil.

 

Jyder uenige om udstillingsstrategi

Vi har besøgt Jesper Bank hos Elvstrøm Sails og Birger Hansen hos X-Yachts, firmaer med hver deres behov for bådudstillinger i København og Fredericia.

Afløser til X-79er er stærkt på vej

I Istanbul flyder den ny Farr 25. Kerteminde-sejler er kontaktperson på den 930 kilo racer, der let kan blive et hit. Som et af de første medier i verden bringer vi billederne.

Jeanneau nu kun hos Tempo Bådsalg i Ishøj

Reese Marin A/S i Aabenraa stopper ved årets udgang med at forhandle nye Jeanneau sejlbåde i Jylland og på Fyn.

 

Danboats bestyrelse går af i utide

Danboats bestyrelse havde et flertal i mod sig efter de forslog, at bådudstillingerne fremover kun foregår inde i Bella Center og ude i Marselisborg. Læs interview med en skuffet formand Lars Ive, der ikke vil klæbe til taburetten.