Gå til hoved-indhold

Ny redningsvest Secumar Furio til kitesurfing eller hurtig sejlads

Secumar har sendt en ny ultimativ vest på markedet. Navnet er Furio og den har vundet flere priser.

 

Fascinerende udstilling på Koldinghus om Kongeskibet Dannebrog

Kongernes Samling inviterer i denne udstilling besøgende på Koldinghus med ombord på Kongeskibet Dannebrog. Koldinghus’ 800 m2 store ruinsal på fire etager danner rammen om udstillingen, som formidler livet ombord for både kongefamilien og mandskabet.

Bådebyggers tip: Sådan lakerer du

At opnå en god finish med lak-arbejde er noget af det sværeste, der findes på en båd. Jørgen Jensen, bådebygger, kommer med tips om, hvordan du får et godt resultat. Det er her til foråret, at det kan lade sig gøre med mere varme i vejret.

Sejlbåd forladt på fredet område ved Agger Tange

Lystsejleren var i sin ret til at sejle ind i området og ankre op. Båden (en Maxi 77) har ligget ud for Agger Tange siden sensommeren og har i en periode været ubemandet. På et tidspunkt gik der rygter om, at der lå en død mand om bord, skriver Nordjyske, der viser foto af båden.

Emil Midé Erichsen udgiver ny bog 'At vende sig mod havet'

Der er ikke flere uopdagede pletter tilbage på landkortet. Er eventyret dødt? For at bryde med karriereræs og dagligdagens trummerum sætter Emil ud for at genopdage eventyret i sit liv, lyder det i en ny bog fra sejlerkendissen.

Brand i sejlbåd på Thurø - halv time efter alarmen gik var flammer væk

På en nabogrund til Walsted Bådeværft var der udbrudt brand i en glasfiberbåd, der lå på land under en presenning. Brandvæsnet ville være helt sikre på at brand var slukket, da båden er udstyret med en el-motor med en større batteripakke, fortæller Fyns Amts Avis.

Sejlerdating hitter: Mange kvinder på havet vil gerne have en mandlig sejler

Lisbeth Rejsenhus, kvinden bag Sejlerdating.dk fortæller til os, at der er mange kvinder på havet og at hun til årets Boat Show mødte mange par, der havde fundet kærligheden på grund af hende. - Hvis du ikke tror på, at du kan finde en sejlende kvinde at date, så tager du helt fejl, siger hun.

Glædelig 8. marts fra Skipperi: Vi får kvinderne på havet

I anledningen af Kvindernes Internationale Kampdag er fokus i denne artikel kvinder og sejlads. Der findes initiativer, der bidrager til at få flere kvinder på havet. Initiativer som virker. Nogle af dem kan du læse om her.

 

Furuno holder igen populært kursus om Radar og AIS i Hvidovre

Kurset starter kl 17.30 med gennemgang af Radar & AIS teori, og der bliver efterfølgende sejlet i brosimulator, så man rigtig kan få 'hands-on' erfaring med teknologien. Kurserne er rettet mod lystsejlere, fortæller Troels Weng Hansen fra Furuno Danmark.

Boat Show 2023 sender et optimistisk signal for både branchen og bådfolket

Det siger brancheformand Dirch Petersen fra Skib & Båd og fortsætter: - På trods af fire års pause og den lidt omskiftelige tid, vi er i nu, så hører jeg om gode kontakter, købelyst og seriøsitet hos de besøgende. Lidt under 27.000 besøgte udstillingen i 2023, i 2019 var der lidt over 30.000.