Gå til hoved-indhold

Ny Hallberg Rassy 43 solgt på 6 minutter

Melfar Marines konkursbo gik som varmt brød, da branchens skarpe bådforhandlere mødte op, men det var private, der købte i Middelfart. Ny T-34 røg for små penge i auktionen.

Gæt en båd

Vi tester den skarpe læser. Hvad ser du her: En Bavaria, J-båd, Dehler, Hanse, X-Yacht eller Jeanneau.

Tuco bygger nu færger

Tuco Composite ApS i Faaborg satser på ny niche i skibsbygning med kommercielle fartøjer i kulfiber, fortæller direktør Jonas Pedersen.

 

Bliver Olsen 370 og Dragonfly 28 Årets Båd?

BådNyt har indstillet to danske både, der er til eksamen fra 16. til 20. november i Barcelona, hvor journalister fra 11 europæiske bådblade tester til Årets Båd. "Begge både har vinderchancer," mener Morten Brandt fra BådNyt.

Lidt færre besøgende til hanseboot

I 2008 besøgte 96.059 personer hanseboot. I år kom færre, viser nye tal fra Hamborg. 62 procent af gæsterne gik efter sejlbåde.

Derfor blev Tur 84 knust - har du et godt råd?

Ejeren af Tur 84 forklarer til minbaad.dk hvad der gik galt, da båden drev ind på stenene og blev totalskadet i Rungsted.

Politi og brandvæsen kørte forgæves

SOK informerede ikke Helsingør Politi om at redningsaktion var afsluttet, for politi og brandvæsen mødte talstærkt op i aftes på Rungsted Havn - efter Tur 84-sejlere var i land. Se billedeserie af forlis.

Esse 850 med sænket efterårspris - se nu web-tv

JMarine fra Roskilde har overtalt producenten af Esse 850 til en dansk kampagne. Se prisen på den moderne klassiker, der er rost til skyerne af bådpressen.

 

Sejlbåd er totalt smadret i Rungsted

En Tur 84 drev på stenene i Rungsted Havn i hård sydlig vind. Hjemmeværnskutter opgav at trække den hullede båd væk, oplyser Anders Søderberg fra ShipShape.

Passage med 23 knob under Storbæltsbroen

Verdens største krydstogtsfartøj, 'Oasis of the Seas' til 8 mia. kr., strøg klokken 00.18 med en uhyggeligt lille marginal under Storebæltsbroen. Se nu video af gennemsejling i nat.