Gå til hoved-indhold

Faurby og Nordship holder åbent hus - se ny Nordship 500 DS i produktion

Nordship og Faurby holder åbent hus på værftet i Lunderskov lørdag den 6. og søndag den 7. november. Man kan se Faurby-både i produktion og den nye Nordship 500 DS, mens storesøsteren Nordship 570 DS og andre både kan ses i Fredericia Havn.

 

Fyrskib var redningsplanke for DDR-flygtninge - nu sikrer rekordstor donation skibets fremtid

A.P. Møller Fonden har netop offentliggjort en bevilling på 9,5 millioner kr. til fyrskibet Gedser Rev. Fondsbevillingen er den største af sin slags og skal bruges til restaurering af skibet samt formidlingen af skibets enestående rolle i Danmarkshistorien.

Nye sejlere skaber travlhed - de frivillige reddere har været på aktion nummer 900 i år

2021 bliver nyt rekordår i Dansk Søredningsselskab. 901 gange er redderne rykket ud til sejlere i nød. Et tal, der fortsat kan nå at stige inden nytår.

Danmarks samlede havplan er klar - få oplysninger om dit lokale farvand i smart oversigtskort

Mange siders avanceret lovtekst er droppet til fordel for et innovativt danmarkskort, der gør det nemt at finde de nødvendige oplysninger i Danmarks første samlede havplan. Havplanen er samtidig den første digitale af sin slags.

Tilbageholdt fragtskib flygter fra Svendborg i ly af natten

Med slukket AIS forsvandt fragtskibet Aaron fra havnen i Svendborg i starten af oktober. Søfartsstyrelsen er nervøse for sikkerheden ombord.

Omtalt sejlbåd fjernet fra Djurslands kyst efter særlig aftale

Det er lykkes Norddjurs Kommune og ejeren af den tilsyneladende efterladte sejlbåd at udarbejde en aftale, der har gjort det muligt at fjerne båden. Bådejeren kan tilbagekøbe båden, hvis han ønsker det.

Blærerøvens foredrag - sejlerpigernes udfordringer: Hold hovedet koldt og mandens ego varmt

Kendissen og sejleren Mads Christensen er i byen med en munter foredragsaften, der tager temperaturen på sejlerlivet. Han ved, hvad han taler om, når han fra den 1.-4. november går på scenen i henholdsvis Slagelse, Horsens, Nyborg og Skørping.

 

Michael Laudrup er en større sportsstjerne end Paul Elvstrøm - viser afstemning

I anledning af Danmarks Idrætsforbunds 125 års jubilæum blev der lørdag aften afholdt et stort show, hvor de sidste 125 års største sportsstjerner blev hyldet i DR's Koncertsal. Laudrup slog den firedobbelte OL-guldvinder Paul Elvstrøm. Jesper Bank var i top 125.

Beneteau vil score førstegangskøbere med ny Beneteau Oceanis 34.1

Vi husker vores første kærlighed. Og derfor er 34-fods klassen indgangen til kunden for mange bådproducenter. Det har Beneteau forstået. Nu sender værftet Beneteau Oceanis 34.1 på markedet.

 

 

Slip af med skimmelsvamp i båden - sørg for udluftning

Skimmelsvamp under dæk kan hurtigt blive et problem, især i ældre både. Sørg for god udluftning og vask svampen bort med Rodalon eller Clorin.