Gå til hoved-indhold

Strandet Granada 24 er flyttet til parkeringsplads i Tisvildeleje

Sejlbåden, der for tre uger siden stødte på grund ved den nordsjællandske sommerhusby, er nu fjernet fra strandbredden. - Jeg tvivler på, at den kommer ud at sejle igen, forudser den lokale sejler, Daniel Faber Threms.

Niels Jeppesen: Ny X5.6 er den sexede og hurtige cruiser

X-Yachts kommer til november med luksusbåden X5.6, der koster fra 6,7 mio. kroner. Vi mødte chefdesigner Niels Jeppesen og interviewer ham om båden. - Med denne båd har vi maksimeret og optimeret en masse nye detaljer, siger Jeppesen.

Businessmanden Lars Ive om Xp 38: Den kan håndteres af to

- Det er ikke mig, der bestemmer om bord, det har jeg ikke behov for, siger Lars Ive om at sejle på sin Xp 38 med kulfibermast. Læs, hvad den tidligere KDY-formand mener om Xp38eren. Artiklen er hentet fra arkivet.

Her er årets fem European Yacht of the Year-vindere

Få europæiske værfter kan prale af at have produceret en bådtype, der gør det så godt, at den tager én af de eftertragtede priser. Danske X-Yachts er blandt de dygtige vindere med den nye performance-cruiser, X4.0.

23 meter lange Braveheart of Sark bliver trækplaster til Walsteds Åbent hus

- Båden kan lige knibe sig under Svendborgsundbroen, forklarer værkfører Henning Bøgh til Koøjet, Fyns Amts Avis. Båden, der vejer 75 ton, kan ses lørdag den 1. februar.

Dehler 30 One Design tager pris i European Yacht of the Year 2020

Reese Marin i Aabenraa er stærkt tilfreds med, at det var en af deres bådtyper, der vandt den europæiske pris. Dehler 30 One Design, der blandt andet er skabt til Silverrudder, sejler som en drøm med fart og stabilitet, viste en Minbaad.dk-test.

16 solgte ClubSwan 36'ere er en succes

På boot-udstillingen, der slutter søndag 26. januar 2020, kan du se den hurtige ClubSwan 36, der med et foil løfter stævnen på slørsejlads, når vinden overstiger 8 m/sek. Se det kæmpe C-foil på båden, der næsten stikker tre meter.

X-Yachts ejer Ib Kunøe vil med power-motorbåde øge omsætning til over halv mia. kroner

Minbaad.dk møder X-Yachts hovedaktionær Ib Kunøe, der nu også er X4.6-sejler. Han fortæller her i et interview, at omsætningen hos X-Yachts i Haderslev skal øges fra 300 mio. kroner til over 500 mio. kroner.

Ny Dragonfly 40 har plads i kahytten som i en kølbåd

Vi er ombord på den nye verdenspremiere, Dragonfly 40, der i denne uge vises frem på boot. Se interview med chef for Quorning Boats, Jens Quorning, der fortæller, at stort set alt er håndlavet. Lige nu er der solgt to af bådtypen fra Skærbæk.

Verdensmester Rindom skal inspirere kvinder til at forløse deres talent på netværksmøde i Aarhus

De fremmødte kvinder kommer fredag i lære hos en sand mester, når de skal lære at udfri deres evner i arbejdslivet, på vandet eller i socialt samvær med andre. Women On Water-netværket står bag arrangementet.