Gå til hoved-indhold

Nomineret til Better Learning-pris: Drømmeskibet skaber læring uden skærme og internet

Langt fra det digitale univers kan børn og voksne gå ombord på Drømmeskibet, der skaber nye oplevelser for alle sanserne. Skibet ejes af M/S Museet for Søfart.

X-Yachts lancerer nu 3D-virtuelle ture i 7 modeller

Gennem halvandet år har X-Yachts’ kunder kunne konfigurere deres båd i X-Yachts-universet. Seneste udvikling er X-Yachts’ lancering af 3D-baserede virtuelle ture i udvalgte X-modeller. Selv kritiske anmeldere kommenterer, at det er som at være der selv, fortæller X-Yachts.

Copenhagen Boat Show 2020 flyttes en uge ind i september pga. corona

For at både publikum, udstillere og frivillige vil få mulighed for en god oplevelse under sikre sundhedsmæssige forhold, flytter udstillingen i Ishøj til dagene fra fredag d. 4. til søndag d. 6. september.

Skagerrak: Reddet asylansøger ville til Canada i sejlbåd

Rejsen sluttede, inden den for alvor kom i gang. Efter to dage på havet kom redningsmandskabet den udenlandske mand til undsætning.

Nye retningslinjer - toiletter åbnes, og regler for antal sejlere ombord ændres

Sejlere og klubber må nu selv vurdere, hvordan den anbefalede afstand kan opretholdes på båden. Samtidig er det muligt at åbne toiletfaciliteterne, mens bade- og omklædningsrum skal forblive lukkede. Læs Dansk Sejlunions opdaterede guide.

Fem surfere druknede i Nordsøen i strøm og hård vind

Stærk strøm og vind tog livet af fem surfere. Syv surfere blev reddet. Både og helikoptere var i aktion, skriver BILD.

Danskerne samler skrald som aldrig før - har ændret sig næsten så dramatisk som rygevanerne

Danskernes lyst og vilje til at opsamle plastik og andet løst affald på strandene har på kort tid ændret sig markant, oplyser Havmiljøvogterne. I 2019 blev der opsamlet 500 tons havfald.

Kom til gratis online-foredrag tirsdag aften i Danmarks største sejlerklub

- Når sejlerne ikke kan komme til foredraget, må foredraget komme til sejlerne, forklarer SejlSikkert-instruktør Kenneth Boa. Tirsdag kl. 20.00 fortæller han om SejlSikkert Alarm-appens smarte features. Få linket her.

Solosejler Alex Thomsen giver otte gode isolations-råd

Briten har tilbragt utallige døgn i eget selskab i forbindelse med sine mange solosejladser. Nu deler han sine erfaringer med alle de sejlere, der er tvunget i isolation på grund af coronavirussen.

Børneaktivitet i coronatiden - farvelæg Hugo Boss og solosejler Alex Thomson

Fem forskellige motiver ligger klar til tegneglade sejlere på Facebook. Når IMOCA 60'eren og den populære brite er farvelagt, kan resultatet sendes til Thomson og atletens PR-afdeling.